Setari Cookie-uri

Practic: machiaj diafan a la Valentino

Make-up artistii casei de moda Valentino propun un machiaj diafan, extrem de subtil si rafinat. Tenul are un aspect luminos, perfect uniform si trasaturile sunt definite cu ajutorul fardurilor in culori calde.

Make-up artistii casei de moda Valentino propun un machiaj diafan, extrem de subtil si rafinat. Tenul are un aspect luminos, perfect uniform si trasaturile sunt definite cu ajutorul fardurilor in culori calde.

Este un machiaj de zi, delicat care subliniaza gratios privirea. Urmeaza sfaturile noastre si vei obtine un look glam in 5 pasi:

Pasul 1: Chipul trebuie sa aiba un aspect mat, cat mai natural. Obtine acest efect pulverizand putina apa termala pe fata. Las-o cateva secunde sa actioneze, apoi aplica fondul de ten cu ajutorul unei pensule late. Se aplica si anticearcanul crema, intins foarte bine pentru a evita formarea de liniute inestetice sub ochi.

Pasul 2: Fondul de ten fluid confera de cele mai multe ori o stralucire excesiva chipului. In acest caz, estompeaza efectul cu ajutorul pudrei pulbere. Aplica pudra pe toata fata, insistand sub ochi si in zona T. Forma pometilor este definita cu un fard de obraz luminos trandafiriu.

Pasul 3: Contureaza ochii la interior cu un creion alb sidefat pentru a conferi luminozitate privirii. In coltul exterior al pleoapei aplica un fard bronze mat. Intinde-l foarte bine, conturand pleoapa mobila cu varful pensulei. Apoi, de la interiorul pleoapei catre exterior aplica un fard gri sidefat. Estompeaza foarte bine surplusul ca sa obtii un efect glam satinat.

Pasul 4: Accenuteaza privirea si obtine efectul de marire al ochilor conturand pleoapa superioara cu un gel eye liner negru. Prelungeste linia catre exterior printr-o codita subtire. Definitiveaza machiajul ochilor cu rimelul negru, aplicat doar pe genele superioare.

Pasul 5: La final, nu uita sa iti pui in valoare si sprancenele. Chiar daca vorbim despre un machiaj de zi, acestea trebuie sa fie in deplina armonie cu machiajul diafan al ochilor. Cu ajutorul unei pudre sidefate, confera o stralucire subtila in zona tamplelor, pe nas si deasupra buzei superioare. Defineste machiajul cu un gloss transparent pentru buze.

Pentru detalii mai multe detalii urmareste clipul de mai jos:






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.