Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj Rasta in trei nuante

Machiajul in trei nuante este foarte simplu de realizat si ofera expresivitate privirii, scotand in evidenta culoarea ochilor. Acesta este un make up sofisticat, insa usor copilaresc, si poate fi purtat in timpul serii la un outfit simplu, in culori neutre sau inchise.

Machiajul in trei nuante este foarte simplu de realizat si ofera expresivitate privirii, scotand in evidenta culoarea ochilor. Acesta este un make up sofisticat, insa usor copilaresc, si poate fi purtat in timpul serii la un outfit simplu, in culori neutre sau inchise.

Pentru realizarea machiajului in trei nuante ai nevoie de farduri in nuante puternice pentru a putea deosebi culori: rosu, albastru, verde, portocaliu, mov, galben, roz, negru.

Produsele necesare utilizate pentru makeup-ul in stil Rasta: baza pentru machiaj, corector, fond de ten, pudra pentru fata, pensule, farduri sidefate (in filmulet sunt folosite culorile verde, galben si rosu), fard bej, tus negru si ruj.

1. Rutina zilnica de machiaj

Dupa demachiere, curatare si hidratare, foloseste baza pentru machiaj (asteapta cateva secunde pentru a se usca), corectorul si fondul de ten. Pudra este obligatorie pentru persoanele cu tenul gras deoarece nu astupa porii si inlatura excesul de sebum.

2. Machiajul in trei nuante

In coltul interior al ochiului (atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara) foloseste fardul verde. Continua cu nuanta de galben, care trebuie utilizata in zona centrala. Fardul rosu trebuie aplicat in coltul exterior.

Sfat: inainte de a folosi fardurile, lipeste banda adeziva tip scotch de la spranceana pana la coltul ochiului. Dupa ce ai terminat machiajul poti inlatura banda, obtinand astfel o linie dreapta de fard, care ofera un aer usor glamour machiajului.

3. Fardul bej si tusul negru

Intinde un fard bej, in nuanta pielii, exact sub arcada pentru un plus de luminozitate. In filmulet este utilizat un fard alb, insa cele trei nuante folosite sunt mult prea puternice, iar albul accentueaza si mai mult privirea, machiajul devenind astfel foarte incarcat.

Traseaza o linie subtire cu ajutorul aplicatorului de la tusul negru, incepand din coltul interior al ochiului catre cel exterior. Depaseste usor conturul natural al ochiului, continuand cu o codita subtire, de aproximativ 2 milimetri.

4. Machiajul buzelor


Pentru buze, utilizeaza un ruj aprins sau, daca ti se pare prea mult, foloseste unul in nuante calde (rose, piersica, crem, corai sau bej).

Pentru mai multe detalii, urmareste filmuletul de mai jos:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.