Setari Cookie-uri

Practic: Unghii cu model de capsune

O femeie eleganta trebuie sa aiba grija de aspectul sau fizic. Pe langa machiaj si piese vestimentare, un rol la fel de important il joaca si mainile, care au nevoie de o atentie speciala.

O femeie eleganta trebuie sa aiba grija de aspectul sau fizic. Pe langa machiaj si piese vestimentare, un rol la fel de important il joaca si mainile, care au nevoie de o atentie speciala.

Unghiile trebuie sa fie intotdeauna ingrijite si curate. Daca ai un stil elegant, alege o manichiura french sau lacuri de unghii in culori nude. Femeile al caror stil este casual, usor jucaus, au nevoie de o manichiura diferita, care sa scoata in evidenta unghiile si personalitatea lor.

Sfat: renunta la unghiile false deoarece pe langa faptul ca distrug unghiile naturale, acestea au un aspect inestetic.

Pentru a iti colora unghiile cu model de capsune, ai nevoie de lac de protectie, lacuri de unghii in nuante puternice (rosu, verde, alb) si lac de stralucire.

1. Pregatirea unghiilor

Incepe prin a curata unghiile (daca sunt foarte mari este cazul sa mai tai putin din lungimea lor) si a pili usor marginile acestora.

Sfat: taierea cuticulelor nu este o metoda de a scapa de acestea. In plus, acest procedeu nu este indicat deoarece te poti taia, iar pielea se poate infecta in acea zona. Aplica putin ulei de masline, asteapta cateva secunde pentru a inmuia zona si apoi impinge cuticulele cu ajutorul unui betisor din lemn.

2. Realizarea modelului

Foloseste un lac hidratant care sa iti protejeze unghiile pentru ca daca utilizezi prea mult lac colorat este posibil ca acestea sa se ingalbeneasca in timp si sa isi piarda din stralucire.

Aplica un strat de oja rosie pe unghii, apoi continua cu lacul verde doar pe varful unghiei (in forma de frunzulite). Asteapta cateva secunde pentru a se usca, apoi aplica peste stratul de oja rosie trei cerculete cu ajutorul lacului alb mat.

Sfat: pentru a realiza cerculetele nu ai nevoie de niciun instrument sofisticat. Introdu aplicatorul lacului in sticluta de oja si apoi preseaza foarte usor suprafata unghiei cu acesta.

Optional: poti utiliza un lac de unghii transparent cu sclipici pe frunzulitele realizate.

La final aplica un strat de lac stralucitor si protector astfel incat modelul sa reziste cat mai mult pe unghii.

Pentru mai multe detalii urmareste filmuletul de mai jos:


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.