Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj glam inspirat de Keira Knightley

Keira Knightely este recunoscuta pentru stilul ultrafeminin si romantic pe care il adopta atat in vestimentatie cat si in machiaj. Aceasta trece cu usurinta de la un look inocent, la unul glam combinand cu naturalete stiluri diferite.

Keira Knightely este recunoscuta pentru stilul ultrafeminin si romantic pe care il adopta atat in vestimentatie cat si in machiaj. Aceasta trece cu usurinta de la un look inocent, la unul glam combinand cu naturalete stiluri diferite.

Actrita pastreaza intotdeauna un hairstyle natural, usor neglijent si mizeaza pe creativitate in machiaj. Datorita aspectului sau rafinat si aerului senzual pe care-l emana, Keira a devenit preferata celor mai celebrii editori de moda si frumusete.

Daca si tu iti doresti sa imprumuti din stilul rafinat al vedetei, urmareste cu atentie sfaturile de mai jos:

Pasul 1: realizeaza o baza naturala

Utilizeaza ca baza de machiaj un primer mat, intr-o nuanta apropiata tenului. Aplica-l intr-un strat subtire pe fata si intinde-l foarte bine cu o pensula speciala. Urmeaza fondul de ten care se aplica intr-o cantitate asemanatoare pe chip, insistandu-se asupra gatului si a pometilor.

Pasul 2
: confera intensitate ochilor

Pentru machiajul ochilor utilizeaza ca baza un fard bej deschis sidefat. Intinde-l foarte bine pe pleoapa mobila si inspre partea superioara. Confera pleoapelor o stralucire metalica utilizand peste baza un fard bronze stralucitor. Acelasi fard se aplica si pe pleoapa inferioara, conturand discret privirea.

Realizeaza un efect contrastant cu ajutorul unui fard brun. Asadar, aplica in coltul exterior al pleoapei un fard maro inchis. Pentru un efect fumuriu desavarsit, omogenizeaza-l foarte bine cu fardurile anterioare folosind o pensula speciala. Aplica putin fard si sub ochi, de-a lungul liniei genelor.

In coltul interior al ochiului aplica un fard auriu pentru a conferi luminozitate privirii. Pentru un efect intens contureaza ochii cu un dermatograf negru si estompeaza produsul cu o pensula subtire. Aplica rimel negru din abundenta, atat pe genele inferioare, cat si pe cele superioare. La final coloreaza sprancenele cu un fard mai inchis.

Pasul 3: finiseaza machiajul glam

Ascunde cearcanele utilizand un baton corector deschis. Finiseaza machiajul fetei cu o pudra compacta translucida. Defineste linia pometilor cu un blush roz natural si inspre tample aplica o crema stralucitoare. Pentru machiajul buzelor alege un ruj cremos nude.

Vizualizeaza aici un clip explicativ, pentru mai multe detalii:





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.