Setari Cookie-uri

Top 10 cei mai frumosi sani ai vedetelor

Vedetele de la Hollywood se mandresc cu sanii lor nu doar pe covorul rosu (purtand rochite cat mai decoltate), ci si in pictoriale deocheate pentru diverse reviste internationale.

6. Pamela Anderson

Cine nu isi aminteste de sanii buclucasi ai Pamelei Anderson, care se zbateau in costumul rosu, in timp ce ea alerga senzual pe plaja? Da, este vorba despre serialul “Baywatch”, unul dintre cele mai urmarite seriale in acea perioada datorita fetelor sexy si costumelor de plaja pe care acestea le purtau. Anul trecut, Pam (43 de ani) a pozat pentru revista Playboy pentru a 11 – a oara. Primul pictorial realizat de vedeta a fost in anul 1989.

5. Carmen Electra

Carmen Electra, un alt iepuras Playboy este faimoasa pentru sanii sai imensi. Actrita a aparut in numeroase pictoriale deocheate, afisandu-si silueta perfecta. Nu putine au fost datile cand pe internet au aparut filmulete cu Carmen, in care dansa lasciv pentru iubitul sau se saruta cu o alta fata.

4. Christina Hendricks

Roscata din filmul “Mad Men” este cunoscuta nu doar pentru talentul sau, ci si datorita formelor voluptoase cu care se mandreste. Fie ca poarta un tricou larg, fie ca opteaza pentru o rochie decoltata, sanii vedetei trec neobservati indiferent de outfit. Marimea cupelor Christinei este de 38 DDD si, chiar daca isi iubeste corpul, vedeta nu agreeaza faptul ca sanii sai primesc toata atentia presei.

3. Scarlet Johansson

Cuvantul “suplu” nu este tocmai potrivit pentru a defini silueta lui Scarlet Johansson. Dupa divortul de Ryan Reynolds si relatia esuata cu Sean Penn, actrita a inceput sa ia in greutate. Sanii, in schimb, au ramas neschimbati: dezvoltati, fermi si sexy.

2. Kim Kardashian

Sunt ai ei sau nu? Aceasta este intrebarea care macina majoritatea jurnalistilor. Desi Kim marturiseste ca nu si-a facut nicio operatie estetica, au aparut poze pe internet cu vedeta care nu avea nici posteriorul proeminent, nici sanii mari. Acum, Kimmie are de toate. Dimensiunea sutienului: 32 DD, talie tonifiata si fund imens…Sa fie ea femeia perfecta?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.