Setari Cookie-uri

Printesa Piele-si-Os: Kate, un exemplu negativ pentru adolescente

Din dorinta de a atinge perfectiunea, foarte multe femei ajung sa se infometeze, distrugandu-si organismul. Obsesia slabitului este un nou trend, un must have al secolului nostru. Nu ne dorim sa scapam de celulita sau de cateva kilograme in plus, ci cautam cu disperare sa nu mai avem nicio picatura de grasime pentru a scoate in evidenta fiecare oscior senzual.



Idealul consta in obtinerea unui abdomen cu oase vizibile, si nu a unui abdomen plat si definit. Pentru femeile care vor sa fie piele si os, apogeul maxim este in momentul in care frumusetea oaselor este admirata in adevarata ei spendoare sau...atunci cand dau ortul popii.

Totdeauna...exista o limita

Problema persoanelor dependente de slabit este ca nu stiu cand sa se opreasca. Chiar daca isi impun o limita, acestea considera ca nu au slabit suficient si ca pielea nu face prea multe gropite intre oase asa ca isi continua drumul catre „silueta perfecta”.

Se pare ca acelasi lucru i se intampla si lui Kate. In ziua nuntii toate femeile ii admirau talia micuta, insa o data cu trecerea timpului observam ca Ducesa de Cambridge afiseaza o silueta tot mai subtire. Stresul si presiunea la care este supusa au determinat-o pe Kate sa tot slabeasca si parca...nici ea nu se mai opreste.

Pana unde suntem dispuse sa mergem pentru perfectiune? Chiar nu avem limite?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.