(P)Ritualul tau de colorare a parului se schimba complet. In bine

Kudika
11 Octombrie 2011

Ce-ai zice de o metoda mult mai simpla de colorare a parului… cu vopsea spuma. Te vopsesti de placere, pentru ca vrei sa experimentezi. In plus,te vopsesti singura si rezultatele sunt comparabile cu cele de la salon. Te bucuri de culoare intensa care dureaza extrem de mult si iti acopera pana la 100% din firele gri. Ei bine, poti obtine toate acestea cu vopseaua-spuma de la Wellaton. Si e asa de simplu, incat in 3 pasi rezolvi totul si te bucuri de noul tau look.

Ce-ai zice de o metoda mult mai simpla de colorare a parului… cu vopsea spuma. Te vopsesti de placere, pentru ca vrei sa experimentezi. In plus,te vopsesti singura si rezultatele sunt comparabile cu cele de la salon. Te bucuri de culoare intensa care dureaza extrem de mult si iti acopera pana la 100% din firele gri.


Ei bine, poti obtine toate acestea cu vopseaua-spuma de la Wellaton. Si e asa de simplu, incat in 3 pasi rezolvi totul si te bucuri de noul tau look.

Ei bine,

1. Toarna pigmentul colorant in vopsea si agita de 3 ori. Vei obtine vopseaua-spuma chiar in sticla. Din start nimic nu se mai murdareste.

2. Siii magie… apasa pe tub si puterea culorii intense va fi in palma ta. Spre deosebire de alte vopsele de par, vopseaua-spuma permanenta nu va picura.

3. Intinde pe toata suprafata parului (poti folosi ambele maini) pentru a patrunde adanc, pana la radacina, astfel vei obtine o culoare intensa si uniforma. Si acum, gata, te poti relaxa sau te poti misca in voie, pentru ca nicio picatura de vopsea nu are cum sa curga din parul tau. Ce zici, nu e mai simplu sa te vopsesti asa?

Bucura-te de intensitatea de durata a culorii pe care nicio alta vopsea spuma nu o poate depasi!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri