Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj sexy cat eyes, inspirat de Angelina Jolie

Trebuie sa recunoastem, Angelina Jolie este una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood. Actrita a reusit sa-l cucereasca pana si pe Brad Pitt cu frumusetea ei. Daca Mama Natura a inzestrat-o pe aceasta cu trasaturi deosebite, make-up artistii au grija sa ii evidentieze de fiecare data atuurile.

Trebuie sa recunoastem, Angelina Jolie este una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood. Actrita a reusit sa-l cucereasca pana si pe Brad Pitt cu frumusetea ei. Daca Mama Natura a inzestrat-o pe aceasta cu trasaturi deosebite, make-up artistii au grija sa ii evidentieze de fiecare data atuurile.

Machiajul Angelinei este elegant, natural si foloseste putine produse de make-up. Dintre acestea, cel mai important este eye liner-ul. Tusul de ochi adauga intensitate privirii si poate fi utilizat in orice moment al zilei.

Eu sunt o mare fana a acestui produs care este piesa de rezistenta in machiajul cat eyes. Am incercat o data acest tip de machiaj si am fost foarte multumita de ce-a iesit. Confirmarea rezultatului incantator a venit repede si prin complimentele pe care le-am primit. Asadar, m-am gandit sa va impartasesc si voua cateva sfaturi utile pentru acest make-up. Iata ce ar trebui sa stiti atunci cand optati pentru machiajul cat eyes:

1. Tenul se machiaza natural

Eu recomand un fond de ten iluminator cu putere mare de acoperire folosit intr-o cantitate mica. Angelina Jolie nu foloseste machiaj in exces, dar de fiecare data look-ul ei este incantator. Fondul de ten trebuie sa fie foarte bine intins pentru a capata un aspect natural. Sprancenele se contureaza discret cu un dermatograf pornind de la baza spre varf.

2. Coloreaza pleoapele in doua nuante

Urmeaza machiajul pleoapelor. Eu aleg mereu doua culori diferite care ma ajuta sa creez contraste. Un fard maro mat, combinat cu unul deschis, usor sidefat, va evidentia perfect ochii, fara sa incarce. Pentru inceput se aplica fardul deschis pe toata pleoapa. Pornind din coltul exterior catre interior, exact deasupra pleoapei, se aplica si fardul inchis intr-o line subtire. Apoi amesteca foarte bine cele doua produse, astfel incat trecrea de la o culoare la alta sa fie insesizabila.

3. Conturul cu eye liner-ul se realizeaza din linii fine

Eye liner-ul nu este tocmai un produs usor de utilizat. Nici mie nu mi-a fost usor sa obtin rezultate satisfacatoare de la inceput. De aceea, daca-l incercati pentru prima data, ar fi mai bine sa conturati marginea pleoapelor cu linii fine intrerupte. Primul pas: traseaza o linie ascendenta pornind din coltul exterior al ochiului. Defineste forma ei astfel incat sa obtii o codita ridicata spre exterior cu varful subtire, care sa alungeasca ochiul. Urmeaza aplicarea rimelului. Curbeaza inainte genele cu un clestisor special.

Cateva trucuri de incercat in final pentru un machiaj cat eye de efect:


-aplica gene false in coltul exterior al ochilor;
-o sa obtii o privire mai clara si mai luminoasa daca vei aplica un strat suplimentar de baton corector si pudra iluminatoare pe zona cearcanelor;
- contureaza jumatatea pleoapei inferioare cu un creion maro;
-aplica rimel si pe genele inferioare, doar inspre colturi.

Vizualizeaza filmuletul de mai jos si o sa descoperi detalii in plus:









Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.