Setari Cookie-uri

Sexy Girl: Cum poti fi frumoasa la plaja?

Abia a inceput vara si suntem deja cu gandul la plaja, mare si razele de soare care ne mangaie trupul. Am aruncat hainele groase intr-un loc intunecat al sifonierului, facand loc rochitelor racoroase si bluzitelor din voal.

Peste putin timp vom lua cu asalt strandurile si piscinele, cautand cu disperare sa ne aruncam in apa rece si sa ne bronzam sub soarele torid de vara. Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a fi frumoasa si la plaja:

1. Machiajul pentru plaja
In momentul in care mergi la plaja trebuie sa fii cat mai naturala. De aceea este indicat sa renunti la tonele de fond de ten si pudra, la fardurile puternice si la rujurile in nuante intense. Machiajul pentru plaja poate fi destul de dificil, in special in ceea ce priveste persoanele cu un ten cu probleme.
Nu ai nevoie ca fardurile sa iti curga la propriu de pe ploape in momentul in care iesi din apa sau ca rimelul sa lase urme pe intreaga fata. Poti fi fermecatoare si cu un machiaj cat mai natural. Inainte de a pleca de acasa, pregateste-ti tenul: demachiaza, curata si tonifiaza. Aplica o masca calmanta si o crema hidratanta. Nu uita de lotiunea de plaja pentru fata, un element extrem de important pentru fata ta.
Sfat: poti folosi un strat de mascara neagra (obligatoriu rezistenta la apa) si un gloss transparent sau un balsam pentru a iti proteja buzele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.