Setari Cookie-uri

Adele, un nou tipar in frumusetea feminina?

Adele, devenita una dintre cele mai apreciate cantarete a momentului, este pe cale sa stabileasca si tipare noi in materie de frumusete.

Cine a spus ca trebuie sa ai o talie trasa prin inel pentru a fi considerata o femeie atragatoare? In prezent, vedetele momentului impun alte standarde care definesc silueta perfecta. Adele, devenita una dintre cele mai apreciate cantarete a momentului, este pe cale sa stabileasca si tipare noi in materie de frumusete.

Artista s-a remarcat prin vocea inegalabila si a castigat inimile a milioane de fani. Si-a impartasit suferinta prin versurile pline de emotie, castigandu-si astfel un loc important si in sufletele tuturor femeilor care au suferit deceptii in dragoste. Cantareata a reusit sa semene speranta si incredere promovand si un stil de viata veritabil.


Sursa foto: nikotransmission

Cu o silueta voluptoasa, Adele s-a declarat in repetate randuri mandra de aspectul ei fizic. Seducatoare si cu atitudine a aparut pe coperta numarului de octombrie a revistei Vogue. Pictorialul realizat de Adele o infatiseaza pe artista in ipostaze inedite, asemenea unui model experimentat. Reusita ei a conferit un plus de incredere tuturor femeilor grasute. Asadar, iata ca nu este obligatoriu sa ai masurile 90-60-90 pentru a fi considerata un etalon in frumusete.

Indragita cantareata britanica promoveaza imaginea unei femei sanatoase, cu atitudine si personalitate. Aceasta a declarat in repetate randuri ca isi iubeste corpul si se simte foarte bine in pielea ei. Initiativa ei nu poate decat sa starneasca admiratie si bucurie. In prezent inca se duce o lupta controversata intre imaginea promovata de modelele anorexice si realitate. De aceea, mesajul transmis de Adele indeamna femeile sa aiba incredere in ele, sa isi iubeasca silueta cu toate defectele ei.

Recent, aceasta i-a dat o replica indrazneata designerului Karl Lagerfeld. Directorul de creatie al casei Chanel a socat opinia publica printr-o afirmatie. Lagerfeld a facut o declaratie defavorabila la adresa cantaretei. “Cred ca omul momentului e Adele. E putin cam grasa, dar are o fata frumoasa si o voce divina". Desi a declarat ulterior ca mesajul lui a fost scos din context, a fost aspru criticat de public.

Mai mult decat atat, artista i-a dat replica designerului spunand ca nu si-a dorit niciodata sa arate precum modelele din reviste. Adele considera ca reprezinta majoritatea femeilor si este mandra de acest lucru. Un indemn excelent pentru toate femeile.

Sursa foto dreapta si foto front: AlexCormisPS(ALM)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.