Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj pastelat de primavara

Intampina primavara cu un machiaj pastelat. Tendintele in materie de frumusete propun culori calde care pun in valoare trasaturile fetei si confera tenului un aspect proaspat. Realizeaza in 4 pasi un make-up fresh, perfect pentru o tinuta de zi:

Intampina primavara cu un machiaj pastelat. Tendintele in materie de frumusete propun culori calde care pun in valoare trasaturile fetei si confera tenului un aspect proaspat. Realizeaza in 4 pasi un make-up fresh, perfect pentru o tinuta de zi:

Pasul 1: Utilizeaza un fond de ten fluid


Ca baza foloseste o crema iluminatoare. O sa obtii un efect discret de stralucire, perfect pentru un machiaj de zi. Alege un fond de ten cu o textura fluida dar cu o putere mare de acoperire. Pune cateva picaturi pe obraji, nas, frunte si barbie, apoi uniformizeaza-le cu o pensula.

Daca sprancenele tale sunt foarte deschise, subliniaza-le forma cu un fard mat. Alege o nuanta apropiata firelor de par si contureaza-le discret cu o pensula ascutita. Incepe de la interior desenand un arc fin, apoi defineste-le aspectul incercand sa nu depasesti forma naturala. Fixeaza-le cu un gel incolor, orientand firele in inspre exterior.

Pasul 2: Foloseste pasteluri mate pentru pleoape


Pentru machiajul pleoapelor utilizeaza intai o baza. Foloseste un fard crema intr-o nuanta deschisa si intinde-l foarte bine pe toata suprafata pleoapei. Pata de culoare va fi un fard bleu pastelat care va adauga un plus de luminozitate privirii. Aplica-l pe pleoape si intinde-l usor si spre exterior. Adauga umbre cu ajutorul unui fard maro inchis. Contureaza discret pleoapa superioara cu aceasta nuanta, apoi foloseste un corector pentru a estompa cearcanele.

Pasul 3: Blush-ul si rimelul definesc machiajul

Pometii trebuie sa aiba un aspect natural, in ton cu restul machiajului. Foloseste un blush piersica mat, aplicat dinspre mijlocul obrajilor inspre tample. Inainte sa utilizezi rimelul curbeaza genele cu un clestisor special. Doua, trei straturi de mascara sunt suficiente pentru o privire intensa si seducatoare.

Pasul 4: Accente de efect

Poti sa obtii un accent de efect utilizand la final un fard de obraz intens. Opteaza pentru unul roz deschis si intinde-l peste stratul de blush aplicat anterior. Pentru machiajul buzelor foloseste un gloss sidefat intr-o nuanta naturala.

Afla mai multe detalii din clipul urmator:




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.