Setari Cookie-uri

Sprancene perfecte

Sprancenele perfecte au reprezentat un ideal aflat mereu in schimbare. Sprancenele au un rol important in comunicare prin exprimarea diverselor emotii, iar in prezent datorita stilizarii din ce in ce mai puternice a acestora, sprancenele au ajuns sa redea anumite expresii tot timpul, mai ales in cazul in care s-au produs anumite exagerari.

Sprancenele perfecte azi

Sprancenele perfecte de azi nu presupun, din fericire, mari modificari fata de forma lor naturala: o usoara pensare este suficienta pentru a nu modifica prea mult linia naturala, insa si aceasta „usoara” pensare se realizeaza dupa reguli savante, de care trebuie sa tinem cont. Singurul risc care se intrezareste aici este pensarea abuziva si rezultatul unor sprancele mult prea subtiri care nu sunt la fel de expresive precum unele dense, ca ale actritei Audrey Hepburn, de exemplu. Cu toate acestea, nici sprancenele dese nu se potrivesc oricui. Pentru a iesi din acest cerc vicios si a gasi aurita cale de mijloc, trebuie sa fim atente la urmatoare reguli de obtinere a sprancenelor perfecte.

Tineti un creion vertical, de la baza narii pana in coltul ochiului pentru a determina care este punctul in care spranceana ar fi ideal sa inceapa. Pentru a determina punctul la care aceasta trebuie sa se termine, tineti creionul cu un capat inspre baza aripilor nasului si celalalt capat inspre coltul ochiului, acela fiind punctul pana in care aceasta ar trebui sa se intinda. Pentru a gasi arcuirea perfecta, tineti creionul, pornind de la aceeasi baza, indreptat spre partea exterioara a pupilei. Acolo unde acesta intalneste spranceana, acolo trebuie sa fie punctul cel mai ascutit al arcului. Udati zona sprancenelor cu putina apa calda pentru a odeschide porii si a avea parte de o pensare nedureroasa. Sprancenele perfecte sunt acelea cat mai asemanatoare cu cele naturale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.