Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj smokey metalizat

Machiajul metalizat este in voga in acest sezon. Afla cum se face si cum se poarta!

Machiajul metalizat este in topul trendurilor dedicate sezonului de vara. Este ideal pentru petrecerile estivale si pune in evidenta tenul bronzat. Culorile metalice sunt intense si completeaza foarte bine un look special, asadar se potrivesc machiajului de seara.

Urmeaza cativa pasi simpli si obtine unul dintre cele mai in voga tipuri de make-up:

Pasul 1: Aplica un fond de ten bronze si intinde-l foarte bine astfel incat sa obtii o acoperire uniforma. Culoare trebuie sa aiba un aspect natural, asadar alege o nuanta potrivita, eventual cu un numar mai inchisa decat pielea ta. Obtine un plus de luminozitate cu ajutorul anticearcanului. Alege un baton corector compact si aplica-l sub ochi, pe nas si in zona pometilor, intins foarte bine.

Pasul 2: Ocupa-te de sprancene. Creioneaza-le de la baza inspre varf, urmarindu-le forma naturala. Pentru machiajul pleoapelor foloseste ca baza un fard crema cu pigment violet si intinde-l uniform pe toata pleoapa mobila cu pensula. Creeaza o umbra pierduta sub sprancene utilizand aceeasi nuanta de fard.

Citește și:

La mijlocul pleoapelor aplica o tusa de fard deschis, uniformizand-o discret cu baza. Ochii tai vor parea mai mari si privirea va fi mai luminoasa. Contureaza marginile cu un tus inchis si la sfarsit aplica mascara din abundenta.

Pasul 3: Sculpteaza pometii. Pentru machiajul pometilor foloseste un blush piersica bonze si aplica-l dinspre coltul exterior al obrajilor spre tample. Estompeaza zonele foarte luminoase ale tenului cu o pudra pulbere. Buzele se coloreaza cu un ruj mat deschis. Opteaza pentru unul intr-o nuanta calda nude sau piersica.

Pentru detalii in plus, vizualizeaza clipul de mai jos:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.