Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Secretul hidratarii intense cu un strop de JOHNSON'S baby Oil!

Vara aceasta conteaza pe uleiurile JOHNSON'S baby pentru o piele hidratata, cu un aspect de stralucire naturala. Femeile din toata lumea se bazeaza pe multiplele sale beneficii pentru a isi pastra pielea moale si profund hidratata.

Aplica-l direct pe pielea umeda dupa dus si bucura-te de puterea sa de hidratare, de 10 ori mai mare fata de alte creme sau lotiuni! Un strop de JOHNSON’S® baby Oil pe maini, picioare si decolteu va conferi pielii un aspect stralucitor de vara.

Indiferent de varianta de ulei pe care o alegi, poti fi sigura ca JOHNSON’S® baby Oil este suficient de bland pentru pielea delicata.

JOHNSON’S® baby Oil - Formula originala superioara de hidratare lasa pielea cu un aspect moale si neted. Este un ulei hidratant cu o finete de matase pentru o piele fina ca matasea.

Acest ulei bland este usor de intins pe piele, ceea ce il face ideal pentru masajul bebelusilor.

JOHNSON’S baby Oil Bedtime – Aceasta formula imbunatatita contine un amestec patentat de arome cu efect de relaxare - NATURAL CALMTM.

Folosit in rutina JOHNSON’S® baby Bedtime ce cuprinde o baie calda, masarea in piele a uleiului JOHNSON’S® baby Bedtime si relaxarea in liniste, este dovedit clinic ca ajuta bebelusii sa doarma mai bine si mai mult – si cu siguranta te va ajuta si pe tine sa adormi si sa te bucuri de somnul de frumusete!

JOHNSON’S® baby Oil cu Aloe Vera – continand extracte de aloe vera si vitamina E – cunoscuta pentru efectele calmate asupra pielii – s-a dovedit ca hidrateaza pielea, lasand-o moale si fina ca cea de bebelus.

Formeaza o bariera fina pentru a preveni uscarea pielii si pierderea aspectului moale si fin. Foloseste JOHNSON’S® baby Oil cu Aloe Vera & vitamina E dupa baie, pentru un masaj bland, sau oricand ai pielea uscata.

JOHNSON’S® baby Oil Gel cu Musetel – Aceasta formula este imbogatita cu musetel natural, bine cunoscut pentru efectul de calmare a pielii.

Gelul este ideal pentru a fi aplicat pe picioare inainte de o noapte de dans, pentru o straucire perfecta! JOHNSON’S® baby Oil Gel cu Musetel hidrateaza in profunzime, lasand pielea de o finete incredibila. Avand o textura unica, hidrateaza intens si protejeaza pielea pentru un timp indelungat.

Uleiurile JOHNSON’S® baby sunt absorbite usor in piele si sunt testate dermatologic.
Fiind conceput special pentru pielea bebelusilor, JOHNSON’S® baby Oil este hipoalergenic si protejeaza bariera pielii celor mici. De aceea, ai garantia ca folosesti un produs bland si sigur.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.