Setari Cookie-uri

Machiaj pastel inspirat de Charlize Theron

Incearca un machiaj de poveste inspirat de actrita Charlize Theron.

Charlize Theron este una dintre celebritatile norocoase, inzestrate cu o frumusete naturala deosebita. In cel mai recent film al ei, Snow White and the Huntsman, interpreteaza un personaj negativ; Charlize este regina malefica.

I-am admirat prestatia dar si machiajul special. Look-ul ei desprins din poveste poate fi usor de adaptat si intr-o tinuta dedicata unei ocazii speciale. Acest machiaj se realizeaza usor cu nuante pastel sidefate si accente intense de negru. Iata cum poti sa iti realizezi singura machiajul inspirat de Charlize Theron:

Pasul 1: Alege un fond de ten cu o textura fluida si intinde-l foarte bine cu pensula.

Incepe din zona pometilor, continua inspre nas si gat, lasand zona T pentru final. Mascheaza imperfectiunile cu un corector intr-un ton mai deschis, dar nu foarte diferit de nuanta fondului de ten.

Citește și:

Pentru machiajul ochilor alege un fard sidefat verde pastel. Aplica-l din coltul interior catre exterior si urca foarte putin inspre arcada. Aplica acelasi fard si sub ochi, apoi contureaza marginea pleoapelor cu un creion negru. Creeaza o umbra in coltul exterior al pleoapei folosind un fard albastru inchis. Deseneaza conturul cu varful pensulei apoi intinde foarte bine fardul, astfel incat sa obtii o umbra subtila, nu foarte definita.

Pasul 2: Ai nevoie de un blush roz mat.

Aplica-l din centrul pometilor si estompeaza-l spre tample. Foloseste un ruj cu doua, trei nuante mai inchise decat fardul de obraz si contureaza buzele inainte sa-l aplici.

Pasul 3: Foloseste mascara din abundenta.

Foloseste rimel atat pe genele superioare, cat si pe genele inferioare. Astfel ochii vor parea mai mari si mai expresivi. Acest machiaj este potrivit in timpul zilei, cand te pregatesti pentru o intalnire importanta.

Citește și:

Adapteaza-l unei tinute de seara tinand cont de cateva trucuri. Ai nevoie de gene false, care vor adauga un plus de intensitate privirii, subliniaza linia sprancenelor, apoi fixeaza machiajul cu o pudra pulbere.

Afla detalii mai multe, urmarind clipul de mai jos:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.