Se stie ca femeile fac sacrificii si compromisuri pentru frumusetea lor si felul in care le vad ceilalti, insa la unele modalitati de ingrijire a tenului cu siguranta nu v-ati fi asteptat. Si nu numai ca nu v-ati fi asteptat, dar va vor si scarifica memoria.

6 Ani de Nomasvello Romania, 6 Ani de Frumusete!

Sursa foto: Shutterstock.com

Tratament facial Geisha

Un nume dragut care ascunde o metoda neconventionala. Acesta reprezinta, de fapt, tratament cu gainat de privighetoare (nu este utila orice curca) presupune amestecarea acestuia cu apa si crusta de orez macinata, „crema” obtinuta astfel fiind aplicata direct pe fata. Vedetele dela Hollywood nu s-au sfiit sa incerce tehnica, aceasta fiind si foarte costisitoare.

Tratament cu melci

Melcii africani sunt mult mai folositori decat ati putea crede . Terapia cu secretie de melc este practicata cu spor intr-un salon dintr-un oras siberian. Cunoscatorii sustin ca excrementele de melci diminueaza semnificativ ridurile, cicatricile si alte probleme ale pielii, insa urmele tratamentului se persista cateva zile pe zona tratata.

Tratament cu celule stem de oaie

Sange... embrion... oi. Nu stiu cat de tentant suna, dar efectele sunt recunoscute in Nordul Europei, unde se practica aceasta terapie in clinici de aproape un secol. Este extras sangele din diferite parti ale corpului (ficat, oase, glande), apoi se prepara o substanta injectabila. Acest tratament presupune 11 injectii astfel obtinute.

Facial Bar by Repechage
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: