Setari Cookie-uri

Noutati de frumusete

Ce produse de infrumusetare gasim prin magazine sau prin saloane? Cand sa le folosim si de ce. Iata cateva sugestii:

Ingrijirea tenului

Ingrijirea tenului
Cel putin o data pe saptamana (de preferat, de doua ori) trebuie sa aplici o masca hranitoare pentru ten si pielea gatului. Iata cateva sugestii:
Biomasca cu namol, Ardes Cosmetici, Pret: 68 lei
Masca profesionala cu namol natural in forma cremoasa 50 ml. Hidratanta, purificanta, nutritiva. Cu: namol natural, colagen, elastina, brusture, ulei de germeni de grau, unt de karite, ulei de jojoba. Uz: intindeti pe fata sau decolteu un strat nu foarte subtire, asteptati 15 minute, apoi clatiti cu un buretel umed.
Masca revigoranta, Avon, Pret: 18.99 lei
Masca revigoranta pentru fata cu orez si sake.
Crema exfolianta, L'Occitane, Pret: 105 lei
Exfoliant pentru fata cu extract de migdale si mar. Elimina impuritatile si celulele moarte, lasand pielea curata si catifelata. Se aplica 1 data sau de 2 ori pe saptamana.
Masca nutritiva, Gigi, Pret: 104,96 lei
Masca pentru calmarea tenului sensibil si hranirea pielii foarte uscate. Ingredientele principale sunt concentrate de plante din desert, care se evidentiaza prin capacitatea lor de a retine umiditatea, de a calma inflamatiile si de a regenera tesuturile pielii. Formula contine Artemisia, ulei de Mir, si ingedientul cheie: concentrat pur de Cactus Aloe, cunoscut pentru calitatile sale terapeutice si pentru capacitatea de a pastra umiditatea si de a repara tesuturile.
Se aplica cu generozitate pe pielea perfect curata, pe fata si gat. Pentru a spori actiunea a se aplica imediat Crema nutritiva. Actiunea se repeta de 3 ori pe saptamana, dupa necesitate.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.