Setari Cookie-uri

Noutati de frumusete

Ce produse de infrumusetare gasim prin magazine sau prin saloane? Cand sa le folosim si de ce. Iata cateva sugestii:

Frumusetea ochilor

Frumusetea ochilor
Stiai ca dupa varsta de 20 de ani (si chiar si inainte) pielea din jurul ochilor are nevoie de o ingrijire separata de restul tenului pentru a putea preveni aparitia ridurilor?
Iata doua “instrumente” de ajutor:
1. Crema contur ochi, The body Shop, Pret: 118,7 lei
Crema ce foloseste o formula speciala cu multi-peptide pentru a imbunatati microcirculatia si a estompa aspectul cearcanelor si al umflaturilor din jurul ochilor. Fibrele de bumbac estompeaza liniile fine si reflecta lumina. Combinate cu complexul nostru unic de regenerare, ajuta zona din jurul ochilor sa devina mai ferma, mai neteda si fara umflaturi. Se foloseste dimineata si seara.
2. Balsam pentru ochi cu imortele L’Occitane, Pret: 103 lei
Relaxeaza privirea, estompeaza cearcanele si pungile de sub ochi. Acest produs cu o textura delicata contine apa de flori de imortele, peptide din germeni de grau si agenti de hidratare si decongestionare. Se aplica dimineata si/ sau seara in jurul ochilor, prin tamponari usoare.
Imortelele sunt flori de culoare galbena care cresc pe malurile nisipoase ale Marii Mediteraneene si se recolteaza manual inca din Antichitate, datorita proprietatilor deosebite ale uleiului esential care se extrage din aceastea. L’Occitane a conceput o gama unica destinata ingrijirii tenului matur si adecvata tuturor tipurilor de ten.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.