Setari Cookie-uri

La ce operatii estetice recurg romancele?

Topul preferintelor printre femeile de la noi din tara.

comunicat de presa

Chiar daca peste Ocean cea mai cautata interventie chirurgicala, atat in randurile barbatilor dar si a femeilor, este lipoaspiratia, la noi in tara fanele chirurgiei estetice se pare ca au o singura prioritate- sa-si ajusteze bustul. Adina Alberts, medic plastician de succes la clinica Care Zone din Bucuresti face topul preferintelor romancelor.

sursa foto: shutterstock.com

"In ultima vreme am observat o deschidere a romancelor spre chirurgia estetica si spre tratamentele menite sa imbunateasca aspectul fizic.

Daca vorbim strict de interventii chirurgicale, cele mai multe operatii pe care le-am facut continua sa fie la nivelul sânilor. De regula, marire cu implant de silicon" ne-a marturisit medicul Adina Alberts.

Pe de alta parte, in ultimul timp au crescut si solicitarile pentru liftingul facial, care acum 3-4 ani abia daca se cerea o data pe an.

Citește și:

Rinoplastiile au fost o cerere constanta, la fel ca si lipoaspiratiile, a adaugat Adina Alberts. Dar lucrurile nu sunt chiar simple atunci cand vine vorba despre bisturiu si dorintele pacientelor.

Cum tabloul nu poate fi perfect, medicul a vorbit si despre cateva categorii de pacienti dificili. „Este vorba in primul rand de pacientii care nu urmeaza intocmai indicatiile specialistilor in perioada imediat urmatoare, iar efectele pot fi dezastuoase uneori, dar si despre pacienti care vin la clinica noastra cu problemele lor de acasa si gasesc in chirurgia estetica un refugiu.

Ele cred ca daca-si fac o liposuctie copilul nu se va mai droga sau sotul nu le va mai insela. De fapt, nemultumirile si frustrarile lor au radacini adanci, dicolo de aspectul fizic.

De aceea am foarte multa grija si tin ca aceste femei sa fie consiliate inainte pentru a fi sigure daca au sau nu nevoie de operatii estetice”, a conchis medicul Adina Alberts.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.