Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Lentile de contact online? Simplu si in siguranta

Popularitatea lentilelor de contact, ca dispozitive medicale pentru corectarea vederii, a crescut semnificativ in ultimii ani. Lentilele sunt disponibile acum in magazine online de profil, care pe langa gama larga de produse, ofera si reduceri importante de pret si timpi de livrare redusi. Comandarea online a lentilelor de contact poate fi acum foarte confortabila; la doar cateva click-uri distanta.

Noi branduri de lentile la preturi incredibil de scazute

Daca, in urma cu cativa ani, lentilele de contact erau mai degraba un privilegiu pentru persoanele mai instarite, datorita pretului foarte ridicat, astazi, costul lunar pentru branduri renumite poate varia intre 20 si 60 Ron, in functie tipul lentilei (zilnica, saptamanala sau lunara);
De exemplu, TopVue (disponibile pentru inlocuirea zilnica, saptamanala si lunara) sunt lentile de contact moi, din hidrogel cu o margine foarte subtire, cruciala pentru confort.
La fiecare clipire pleoapa ajunge in contact cu marginea lentilei, cand marginea lentilei formeaza o treapta, putem sa simtim lentila pe ochi. Lentilele TopVue sunt singurele lentile de pe piata, imbunatatite cu substanta lubrifianta - hialuronat de sodiu.

Calitatea si confortul vederii este asociat cu eficienta in dezinfectare!

Si pentru ca orice achizitie de lentile de contact, inclusiv cele cosmetice necesita folosirea unei solutii de curatare si intretinere pentru acestea, trebuie sa te asiguri ca alegi solutia potrivita pentru lentilele tale de contact.

Solutia Gelone
Destinata pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv cele din silicon-hidrogel si colorate, Gelone este o solutie izotonica, antiseptica, anti-microbiana si antibacteriana, cu continut ridicat de hialuronat de sodiu. Hialuronatul de sodiu are rol de lubrifiere, facand purtatul lentilelor mult mai confortabil, de la aplicare pana la indepartea lentilei de pe ochi.
Solutia este insotita in ambalaj si de un toc antibacterian pentru depozitarea lentilelor de contact; toc ce contine ioni de argint – cu rol eficient in distrugerea bacteriilor.

Avantaje
Cu lentilele de contact campul vizual este mult marit fata de cazul ochelarilor de vedere, vederea periferica nu este blocata, iar corectia optica se face in orice directie ai privi (sus, jos si laterale), deoarece lentila este aplicata direct pe globul ocular si se misca odata cu acesta.
Cum vederea stabila si acuitatea vizuala foarte buna sunt esentiale in intreprinderea oricarei activitati sportive, lentilele de contact elimina posibilitatile ranirii cu ramele ochelarilor si/sau cu lentilele acestora, alunecarea de pe nas si imposibilitatea practicarii anumitor sporturi (fotbal, tenis, jogging, inot, alergare, ski etc.).
Conditiile meteorologice nu mai sunt acum o problema! Lentilele de contact nu sunt afectate atunci cand ploua, ninge sau se face trecerea de la rece la cald – ce favorizeaza aburirea ochelarilor sau transpiratia fetei. Lentilele de contact sunt usor de folosit pe sub ochelarii de soare, pentru o maxima protective impotriva razelor UV.


Kudika
22 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.