Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cum iti alegi geanta potrivita in orice situatie

Geanta reprezinta sanctuarul tuturor obiectelor vitale pe care trebuie sa le avem cu noi zi de zi si de cativa ani a devenit vedeta incontestabila a modei.Iti poti alege geanta in functie de stilul personal, de ocazie sau de nevoi dar stim cu toatele ca sunt anumite evenimente care iti dau un pic de furca in alegerea tinutei si a accesoriilor care o compun.

Categoric nu poti merge la un interviu de angajare cu aceeasi poseta cu care te duci in club, sau la plaja! Noi am aruncat o privire pe Dasha.ro si am descoperit genti potrivite oricarei ocazii asa ca te vom ajuta sa iti alegi geanta potrivita tuturor evenimentelor din viata ta.

Ce geanta poti sa porti la…:

Un eveniment important: nunta, botez, bal.
Indiferent de grandoarea evenimentului la care participam, geanta de seara trebuie sa fie nelipsita. Fie ca este tip plic, clutch sau tip portofel, geanta de seara este un accesoriu de baza.
O poti asorta fie pantofilor, fie rochiei, sau te poti folosi de un colourblocking, jucandu-te astfel cu nuantele.
Fata de gentile obisnuite, geanta de seara este mult mai micuta. Este decorata de cele mai multe ori cu paiete sau pietre sau este in culori metalizate, pentru a crea efectul de pretiozitate.
In functie de tinuta si de celelalte elemente mentionate mai sus, alegeti geanta cu multa grija. Pentru un eveniment mai putin formal, puteti alege si un plic mai mare. Acest element este mereu un semn distinctiv al elegantei.

Nunta… ta
In primul rand, geanta pe care o vei purta in ziua nuntii trebuie sa fie cat mai mica.
Adesea sunt preferate clutch-urile pentru ca acestea sunt indeajuns de incapatoare si se gasesc intr-o multime de modele interesante. Apoi, geanta trebuie sa se potriveasca cat mai bine cu modelul si stilul rochiei tale, fie avand un design asemanator, fie completand tinuta intr-un mod inedit.

In club
Iesirile in club necesita si ele, in general un alt tip de geanta. Intrucat in aceste momente, prioritatea o constituie libertatea de miscare, cea mai potrivita alegere o reprezinta gentile plic ( sau pur si simplu cele mici.
Geanta ta nu are nevoie sa care mai mult decat portofelul, actele si cateva alte produse care ti-ar putea fi utile in club. Si aici, gama de culori este aproape infinita dar, alegerea culorii ar trebui sa se faca in functie de tinuta. Daca hotarasti sa porti o fusta albastra, probabil ca nu ar trebui sa optezi pentru o geanta verde.

O iesire in oras cu prietenele
La o iesire in oras cu prietenele ai libertatea de a alege orice culoare si model de geanta. Poti purta o geanta plic, in cazul in care te imbraci mai elegant, sau o geanta comoda tip postas, office sau XXL.

Interviul de angajare

Geanta pe care o iei cu tine la interviul de angajare trebuie sa fie cat mai simpla si mai office cu putinta. Altfel, risti sa dai impresia ca ai iesit la o plimbare in oras, nu ca te-ai prezentat la un interviu pentru un job. Evita imprimeurile, tintele sau culorile foarte puternice.

La locul de munca

Precum am mentionat mai sus, la locul de munca sunt ideale gentile office, simple. Alege o geanta de calitate, pentru ca o vei putea purta de mai multe ori. Ar fi bine sa aiba mai multe compartimente, si cel putin unul cu o securitate sporita. Multe dintre obiectele care se gasesc intr-o geanta sunt accesorii pentru machiaj, de aceea este bine ca ele sa fie depozitate intr-un loc sigur, pentru a nu pata interiorul gentii.

La scoala

La scoala, de preferat sunt gentile tip saculet, care sunt in voga anul acesta. Sunt casual, destul de incapatoare si foarte usor de asortat. Poti gasi diverse modele: de la cele simple, in culori inchise, pana la cele colorate, cu diferite modele pe ele.
Gentile supradimensionate reprezinta o alta idee buna, deoarece sunt incapatoare, si poti introduce fara grija rechizitele si obiectele de care ai nevoie: chei, telefon, servetele, lipgloss, etc. Si gentile tip postas sunt foarte potrivite, fiind foarte versatile si practice.

La prima intalnire

Prima intalnire este momentul in care vrei sa arati perfect si fiecare detaliu conteaza. Inceaca sa eviti gentile XXL in care sa cari dupa tine tot sifonierul si trusa de farduri, dar nici nu trebuie sa cazi in cealalta extrema cu o poseta minuscula in care sa te chinui sa adaugi toate cele necesare.
Daca vrei sa mergi la sigur, alege o geanta de dimensiuni medii, cu detalii finute, romantice sau o geanta clasica.

La prima intalnire cu parintii iubitului tau

Prima intalnire cu parintii iubitului tau este o experienta destul de stresanta. Asta pentru ca trebuie sa te asiguri ca vei face o impresie buna. De aceea, trebuie sa fii foarte atenta la hainele si accesoriile pe care le vei purta!
Alege fie o geanta cat mai simpla, fara imprimeuri ciudate dar cu o tenta putin retro - cu siguranta mama lui o sa o adore - fie o geanta office care sa denote seriozitate.

Per total, sfatul nostru este sa investesti in genti de calitate, din piele naturala, simple, pe care le poti purta la mai multe ocazii. Daca bugetul alocat accesoriilor este redus, atunci va fi de ajuns o geanta office simpla si bine compartimentata si un plic, ambele in culori neutre, pe care le poti purta la ocaziile descrise mai sus.

Nu uita ca „Less is more”, iar imaginea pe care o ai este foarte importanta!


Kudika
11 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.