Setari Cookie-uri

Office day: Cum ne aranjam parul

5 idei de coafuri lejere si sexy

Atunci cand te pregatesti sa pleci la munca, sigur te grabesti si ti se pare ca dimineata nu este suficient de lunga pentru a te pregati asa cum ti-ai dori. De aceea, noi iti propunem 5 coafuri usor de realizat in cel mai scurt timp posibil.

1. Coc rasucit

Pentru aceasta coafura, poti folosi si extensii de par ( Divissima.ro, pret 230 lei) insa acestea nu sunt absolut necesare. Vor da insa un plus de volum si lungime parului tau, scurtand din timpul de realizare a cocului. Ca sa eviti problemele cu firele rebele, inainte de a trece la aranjarea propriu-zisa a parului, indreapta-l intai cu o placa ceramica.(cu de toate.ro, pret 45 lei).

Fa-ti o coada obisnuita, cat de sus vrei tu. Daca aceasta va fi prinsa mai aproape de coada, cocul tau va fi vizibil doar din spate. Daca muti coada spre crestetul capului, acesta poate fi admirat si din fata.

Citește și:

Ia apoi o suvita medie de par si trece-o de cate ori iti permite lungimea ei in jurul cozii si prinde-o cu agrafe. Prinde-ti apoi toata coada la nivelul varfurilor mai scurte, rasuceste pe deget de cateva ori si roteste-ti tot parul spre interior. Foloseste cateva agrafe mai mari pentru a prinde parul. Adauga la final un fixativ rezistent (Allbeauty.ro, pret 54 lei) si coafura e gata!

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.