Setari Cookie-uri

Hair Treasures Show by Londa Professional

Londa Professional a sarbatorit 20 de ani in Romania printr-un eveniment exceptional

Evenimentul s-a remarcat prin eleganta si stralucire si a adus laolalta hairstilisti din intreaga tara. Comorile ascunse ale stylingului au fost dezvaluite ieri, 10 aprilie, in Bucuresti in cadrul Hair Treasures Show cand hairstilistii Londa Professional au prezentat directiile in hairstyling pentru anul 2013.

Prezentarea celor doua tendinte ale anului 2013 – Tokio Jade si Moscow Rand – a fost completata de momente live de tunsoare si styling. Momentul culminant a fost reprezentat de colectia Metamorfoze, propusa de hairstilistii Londa Professional Romania. Creatiile vestimentare au purtat amprenta La Mode Toujours by Cristina Negru.

Tokio Jade ne trimite la coordonatele lumii orientale. Traditionalul si modernul fuzioneaza. Evantaiele, pagodele si precizia arhitecturii contemporane asiatice se traduc la nivelul hairstylingului prin accente de culoare precum verde jad, prin texturi creponate si prin bretoane drepte.

Citește și:

Moscow Treasure aduce in prim-plan opulenta ruseasca. Motivele complexe, traditionale, se imbina cu cele ultraluxoase ale noii aristocratii. Nuantele intense de cupru se combina cu cele de auriu, in timp ce tunsoarea mizeaza pe undercut pentru ca stylingul sa recreeze structura domurilor Kremlinului.

Colectia Metamorfoze are ca izvor de inspiratie cele 2 trenduri Londa Professional, reinventate. O viziune plina de viata, cu forme ce trec de la simplitate la extravaganta si pline de volum. Cu accente romantice aduse prin impletituri. Aceasta colectie inseamna expresivitate, libertate si transformare.

Hair Treasures Show a aniversat 20 de ani de istorie Londa Professional in Romania alaturi de echipa Londa Romania: Violeta Cinca, Violeta Palovici, Radu Serban, Corina Macrea, Mariana Oita, Vali Sava, Mihaela Osman, Dudu Cumpat, Cristian Linieru, Bogdan Mirica, Marian Uritu si Florin Lezeu.

Citește și:

“Un eveniment plin de emotie si energie colorata, unde intreaga echipa Londa Professional a trait momente remarcabile.” ne marturiseste Cristiana Militaru, Education Manager Londa Professional Romania.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.