Setari Cookie-uri

Video practic: Coafura de primavara - Impletitura hippie-chic

Coafura rapida si eleganta pentru zilele insorite de primavara

Am ales pentru tine o coafura eleganta de primavara care imbina delicatetea unor bucle mari si lejere cu imaginea relaxata de hippie.

Poti renunta la bucle daca nu sunt pe placul tau insa suvitele impletite vor fi scoase mai mult in evidenta daca parul tau este ondulat.

Nu trebuie sa apelezi la un ondulator sau sa dormi peste noapte cu bigudiuri mari si incomode. Cu seara inainte, poti sa-ti faci buclele folosind...2 perechi de sosete curate.

Inainte sa iti ondulezi parul, asigura-te ca acesta este uscat foarte bine in mod natural, fara uscatorul de par. Buclele vor fi mai rezistente si mai bine definite.

Piaptana-ti bine parul si imparte-l apoi in 4 suvite mari, de dimensiuni egale. Umezeste apoi fiecare sectiune in parte cu putina apa, infasoara parul pe soseta si apoi leaga cele doua capete ale ciorapului. Vezi aici cum sa procedezi.

Citește și:

A doua zi, desfa parul iar acesta va fi ondulat perfect. Apoi ia pur si simplu suvitele din lateral de pe o parte si cealalta a capului si impleteste-le. Dupa ce ai impletit prima sectiune de par, trage delicat de fiecare nod al impletiturii astfel incat sa faci coada mai lejera. Scopul este sa capete un look aplatizat.

Dupa ce ai terminat de impletit si modificat suvitele, incrucisaze-le intre ele. Coada care incepe din partea dreapta trebuie sa ajung pana in partea stanga a capului iar cea din stanga trebuie sa ajunga in partea dreapta.

Prinde-le apoi cu agrafe. Daca simti ca sunt prea lejere, fixeaza-le din loc in loc si coafura ta este gata! Aplica doar putin fixativ si scoate-ti buclele la plimbare.

Daca vrei sa accentuezi imaginea hippie, poti pune agrafe care au in capat floricele sau chiar flori naturale. Din pacate, acestea din urma nu vor rezista prea mult. Poti incerca si cu o singura agrafa mare in forma de floare.

Citește și:

sursa foto prima pagina: Captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.