Setari Cookie-uri

Descopera noua colectie de make-up de la No7

Noile culori de la No7 surprind frumusetea ta naturala!

Anul acesta, No7 se re-inventeaza, lansand noi produse adaptate cerintelor femeilor moderne de pretutindeni.

Intreg procesul de modernizare al gamei are la baza traditia care i-a consacrat: aceea de a oferi produse de cea mai inalta calitate la preturi accesibile, pentru ca fiecare femeie sa arate si sa se simta frumoasa.

Te simti fabulos cu noile fonduri de ten care se potrivesc perfect nuantei tenului tau: fie ca iti doresti un look radiant, proaspat sau natural, No7 are exact nuanta care ti se potriveste pentru a arata perfect intreaga zi.

Special conceput pentru toate tipurile de ten, „Stay Perfect” are o textura usoara, acopera ridurile fine si petele, rezistand pe piele pana la 8 ore.

Daca iti doresti un look fara cusur si rafinat, fondul de ten matifiant „Beautifully Matte” este alegerea perfecta. Are o formula special conceputa pe baza de pudra, care absoarbe excesul de sebum si hidrateaza exact acolo unde este nevoie.

Citește și:

Arati impecabil cu noile corectoare, indispensabile pentru fixarea machiajului si mascarea imperfectiunilor. „Radiant Glow” de la No7 are solutia perfecta pentru ochii obositi, cu cearcane sau riduri: pensula aplicatoare incorporata si o formula special conceputa pe baza de particule care reflecta lumina. In urma aplicarii, cearcanele sau pungile formate in jurul ochilor vor fi doar o amintire.

Noua colectie de mascara te va ajuta sa obtii gene cu pana la 100% mai mult volum, perfect alungite si curbate. Cu ambalaje mult mai moderne si pensulele unice si sofisticate, noile mascara de la No7 sunt absolut fermecatoare!

De la nuante calde pana la culori tari si indraznete, noile produse de machiaj No7 te vor ajuta sa te re-descoperi.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.