Setari Cookie-uri

Video: Impletitura chic in 5 minute

Flori de primavara din parul tau!

Uneori pare atat de dificil sa-ti controlezi parul, in special dimineata cand esti pe fuga! Ba un zuluf sta in pozitie de drepti, ba nu stiu ce suvita isi ia lumea in cap sau bretonul tau arata ca si cum a trecut printr-o explozie.

Iti propunem astazi o solutie simpla pentru o coafura eleganta care imita florile si nici nu iti necesita prea mult timp sau produse sofisticate de ingrijire.

Ia o suvita de langa fata si rasuceste catre interior. Ia suvita de sub ea si rasuceste-o si pe aceasta alaturi de cealalta. Continua cu procedeul pana ajungi la jumatatea capului. Fixeaza suvitele rasucite cu catva agarafe.

Cu parul care ti-a ramas, fa o coada impletita in ce forma vrei tu si prinde la capat cu un elastic de par. In tutorial prezentat, coada este infasurata ca o sfoara.

Daca vrei sa obtii look-ul exact, separa coada in doua parti. Infasoare-le separat in aceiasi directive apoi cand le infasori una in jurul celeilalte, fa-o in directia opusa. Nu este atat de complicat pe cat suna dar in caz ca nu iti reuseste, o impletitura clasica va avea acelasi efect!

Citește și:

Repeta pasii apoi pe partea cealalta a capului. Impletitura trebuie sa fie destul de stransa, astfel incat sa nu ai surprize neplacute pe timpul zilei.

Daca ti se pare ca nu e suficient de rezistenta, apeleaza cu incredere la agrafe obisnuite de par si fixeaza in locurile in care ti se pare ca pieptanatura e mai larga.

Dupa ce ai impletit cele doua parti, ia cozile si infasoara-le usor in doua cocuri mici, apropiate si prinde-le si pe acestea cu agrafe. La final, foloseste putin fixativ!

Coafura ta de primavara este gata de scos in lume!

sursa foto prima pagina: captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.