Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Vara asta nu se poarta celulita!

Celulita pune probleme tuturor femeilor, iar drumul pana la silueta de invidiat este lung si anevoios: dieta, exercitiu fizic, creme corporale, terapii la centru de infrumusetare. Fiecare si toate impreuna sunt importante pentru a ne simti bine in pielea noastra.

Termo-electrostimularea – remodelare corporala eficienta pentru un aspect suplu si tonifiat

Centrele de infrumusetare si slabit Cellulem Block iti propun termo-electrostimularea. Aceasta terapie corporala te va ajuta sa elimini adipozitatile localizate si celulita, indiferent de tipul si stadiul acesteia, si va reda fermitatea musculaturii oferindu-ti rezultatele dorite intr-un timp foarte scurt.
Acest tratament de infrumusetare inovator combina electrostimularea cu efectele benefice ale termoterapiei – terapia cu caldura, cu puternic efect de ardere a grasimilor.

De ce termo-electrostimularea?

-trateaza celulita de toate tipurile indiferent de stadiu;
-combate adipozitatile localizate;
-se pot trata simultan toate zonele afectate: coapse, fese, abdomen;
-intareste musculatura;
-detoxifica;
-dreneaza;
-activeaza metabolismul stimuland arderile;
-tratament personalizat.

Cum actioneaza?

Electrostimularea induce miscarea musculaturii pentru a obtine contractii similare celor generate de exercitiul fizic activ. Musculatura este mai ferma iar eliminarea celulitei este favorizata de accelerarea metabolismului si vascularizarea zonelor afectate de inestetisme.

Termoterapia genereaza caldura pentru arderea grasimilor si detoxifierea prin transpiratie. Patrunde in tesutul adipos creand un puternic efect de lipoliza. Favorizeaza decompactarea nodulilor de celulita si face electrostimularea mai placuta.

Sistemul de 6 placi trateaza simultan toate zonele afectate de celulita si de adipozitati localizate:coapse,fese,abdomen.
Cele 14 programe de lucru inteligent definite ofera posibilitatea unui tratament personalizat, o solutie pentru fiecare tip de inestetism (celulita edematoasa, celulita compacta, retentie hidrica, adipozitati localizate, remodelare, fermitate, drenaj limfatic, postnatal).

Durata unei sedinte de termo-electrostimulare este de 45 de minute.
Cellulem Block reprezinta un concept avansat de centre de infrumusetare care integreaza o gama vasta de servicii, oferind tratamente eficiente anticelulita si de slabit, epilare definitiva, fermitate cutanata si musculara, tratamente faciale specializate.
Intra pe www.cellulemblock.ro si afla mai multe.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.