Setari Cookie-uri

Samponul bio-organic, cea mai buna alegere pentru parul tau

Samponul bio-organic stimuleaza cresterea sanatoasa a parului.

Apa de la robinet este dura, sau, asa cum o mai numesc unii, alcalina. Lucru care face ca spalatul pe cap sa nu fie intotdeauna o placere. Firul de par ramane de cele mai multe ori uscat, de-a dreptul imbacsit, lipsit de stralucire. Solutia optima in acest caz nu poate fi decat un sampon foarte hidratant si un balsam pe baza de plante. Cele bio sunt alegerea cea mai potrivita, asta pentru ca nu contin substante chimice sau parabeni, ci doar ingrediente naturale, excelente pentru tratarea parului deteriorat.

Parul sanatos este cartea de vizita a oricarei femei, tocmai de aceea nu de putine ori am scos poate ultimul ban din portofel pentru a ne cumpara cel mai scump sampon, care promite ca ne va aduce schimbarea. Multe produse sunt de-a dreptul dezamagitoare! Dar azi am ales sa va povestesc pe indelete despre samponul bio. Specialistii spun ca este bun de folosit mai ales de femeile care au parul vopsit, sau cele care l-au supus deseori decolorarii. Insa cu siguranta il poate folosi oricine!

Citește și:

Samponul bio din magazinele care vand astfel de produse nu contine parabeni, nici alte chimicale care sa distruga in timp stralucirea firului de par.

Dar ce are in compozitie un sampon bio si peste toate care este termenul lui de garantie? Vei gasi in el uleiuri esentiale si vegetale, ingrediente din culturi bio, care nu vor agresa niciodata salpul si nici firul de par. Are un atu foarte serios - proprietatile naturale! Vei simti beneficiile utilizarii unui sampon bio-organic dupa prima samponare, pentru ca tonifica, cicatrizeaza, nu irita scalpul si este un emoliant de top. De asemenea, vei observa in timp ca stimuleaza chiar si cresterea parului. Cat despre termenul de garantie, producatorii promit ca il poti folosi mai bine de 6 luni de zile.

Un sampon numai cu ingrediente organice este mai mult decat necesar in vremurile pe care le traim. La fel ca si tenul, parul nostru este agresat in fiecare zi de poluarea atmosferica, de gazele de espamanet si alte amestecuri de substante poluante care exista in mediul inconjurator . De aceea este esetial sa ii purtam de grija. Atentie! Inainte de samponare poti folosi o masca pentru par cu galbenus de ou, ulei de ricin si ulei de masline.

Citește și:

Citeste despre samponul bio romanesc cu galbenele si musetel pe www.ecotrend.ro

Madalina Racorean

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.