Setari Cookie-uri

10 masti exceptionale cu CIRESE

Cum sa-ti reimprospatezi tenul

Ciresele au proprietati regenerante si vindecatoare, contribuind la indepartarea petelor, a punctelor negre si a celulelor moarte de pe suprafata tenului.

Gratie multiplelor proprietati pe care le au, ciresele sunt excelente nu doar folosite in cura interna, ci aplicate si extern. Bogate in vitamina A, C,B, E, potasiu, zinc, fier, magneziu etc, dar si o sursa grozava de antioxidanti, ciresele ne ajuta sa ne protejam pielea impotriva efectelor negative provocate de radicalii liberi.

Utilizate extern, in masti faciale, ciresele au proprietati regenerante si vindecatoare, contribuind la indepartarea petelor, a punctelor negre si a celulelor moarte de pe suprafata tenului. Ciresele au un efect pozitiv si asupra acneei rozacee si a pielii decolorate. Redau luminozitatea si stralucirea pielii si au efect de curatare a pielii. Incercati aceste masti exceptionale bazate pe fructele minune ale sezonului!

Citește și:

Masti faciale cu cirese

★ O masca faimoasa, folosita de frumoasele grecoaice pentru a-si intretine supletea si stralucirea tenului, este cea obtinuta prin combinarea pulpei de cirese cu iaurt grecesc. Aceasta masca este excelenta si pentru tratarea acneei rozacee si are un efect de improspatare si revigorare a tenului.

Dupa ce ai scos samburii de la o ceasca de cirese, zdrobeste-le bine cu o furculita si amesteca-le cu 2 linguri de iaurt grecesc. Amesteca-le bine intrucat iaurtul grecesc este mai gros si mai consistent decat cel normal. Aplica din abundenta aceasta masca pe zona tenului, a gatului si a decolteului si lasa sa actioneze timp de un sfert de ora. Indeparteaza cu apa calduta prin miscari circulare si ajutandu-te de o burete special de fata.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.