Setari Cookie-uri

Advertorial (P) CREMA-SCRUB PENTRU CORP

Cel mai mare organ al corpului, ce insumeaza aproximativ 16% din greutatea corpului unei persoane, care asigura o sensibilitate diversa, protejeaza corpul de leziuni mecanice si microorganisme, participa la secretarea unor produse finale ale metabolismului si indeplineste de asemenea un important rol de termoregulatie, executa functiile de respiratie, contine rezerve energetice, leaga mediul inconjurator cu tot organismul este... PIELEA

Toate acestea sunt, pentru fiecare dintre dumneavoastra, suficiente motive pentru a acorda o atentie deosebita cand vine vorba de ingrijirea acesteia?

Pielea este intr-o permanenta stare de reinnoire celulara, ciclul normal de aparitie a celulelor noi fiind in jur de 28 de zile. In acest timp celulele moarte se desprind usor de suprafata si dispar, dar de multe ori acest proces este ingreunat. Exfolierea are rolul de a indeparta aceste celule moarte, care aglomereaza pielea si blocheaza porii. Pe langa indepartarea celulelor moarte, exfolierea ajuta la detoxifierea pielii, estomparea cearcanelor si stimularea circulatiei sanguine si limfatice.

Putem spune, asadar, ca exfolierea pielii este o desfatare a simturilor menita sa-ti faca pielea sa straluceasca de sanatate. Este foarte necesara pentru orice persoana care isi doreste sa arate bine si sa fie frumoasa, deoarece in urma acestui proces, pielea este curatata in profunzime, revitalizata, iar senzatia de dupa este una de prospetime si tonifiere.

Daca doriti ca pielea dumneavoastra sa beneficieze de toate aceste aspecte, atunci exfoliantele organice de la Malie Organics sunt alegerea ideala.

Produsele Organice de la MALIE sunt pure, sigure, nontoxice si au efecte benefice atat pentru corp, cat si pentru minte si suflet. Toate ingredientele sunt obtinute din plante -organice si salbatice -care sunt cultivate si recoltate intr-o maniera sustenabila. Nu contin petrol, solvent, sulfati, produse sintetice sau parabeni si nu se efectueaza teste pe animale. Malie Organics- Desfatarea cea mai pura a Naturii!

Exfoliantele de corp organice de la Malie Organics , la care 50% sau, cum e cazul exfoliantului din gama Cocos si Vanilie,100% din ingrediente sunt produse prin metode certificate de agricultura organica, sunt disponibile in mai multe arome : orhidee, plumeria, pikake, koke'e, nectar de mango, fruct de cafea hawaiian si, cum spuneam mai sus, cocos vanilat. Indiferent de aroma aleasa, efectele sunt aceleasi: extraordinare! Atat pentru fata, cat si pentru corp! Si, pentru ca aceste produse au ajuns sa faca inconjurul lumii, iata ce declara Dr. Fusco pentru revista „IN STYLE” despre Crema-scrub pentru corp organica din gama Koke’e.
,, Spre deosebire de alte exfoliante care-ti usuca pielea, aceste granule de zahar organice in combinatie cu uleiurile de jojoba, nuca de cocos si vitamina E, indeparteaza celulele moarte in timp ce hidrateaza pielea. La prima vedere, aceste ingrediente organice par aspre, dar atunci cand scrub-ul intra in contact cu apa, se topesc usor si patrund in piele. Nu o lasa rosie sau dureroasa, putand astfel fi folosit si in zone sensibile ca pieptul, fata sau gatul.’’
https://www.luxury-boutique.ro/feel/organic-body-care/exfoliating-products


Kudika
18 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.