Setari Cookie-uri

Intinerirea chirurgicala fara bisturiu: AdipoLASER reJuvenation si terapia adjuvanta cu Plachete Sanguine

Centrul Medical ProEstetica a implementat o noua tehnica de intinerire a fetei si gatului “AdipoLASER reJuvenation” bazata pe experienta a peste 200 de cazuri.

Terapia cu PRP (“Platelet Rich Plasma” sau Plasma Imbogatita cu Plachete/Placute Sangvine) este una din cele mai noi proceduri folosita in medicina si chirurgia estetica pentru regenerarea pielii mai ales la nivelul fetei si gatului.

Consacrata deja sub denumirea de “Liftingul vampirilor”, procedura presupune recoltarea unei mici cantitati din sangele pacientului intr-o eprubeta speciala, care apoi este centrifugata. In final se extrage fractia activata de placute sangvine, alaturi de factori de crestere si regenerare tisulara.

Tratamentul este ideal pentru: intinerirea si regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde, refacerea fermitatii si imbunatatirea aspectului gatului, decolteului, mainilor. De asemenea este una dintre putinele terapii cu efecte spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor si a celor din jurul gurii.

Citește și:

Injectarea PRP se poate aplica cu succes si in rezolvarea cicatricilor postacnee, a cicatricilor postinterventii chirurgicale, posttraumatisme, a vergeturilor recente sau a plagilor ce nu se inchid, pentru a grabi vindecarea. Pentru un rezultat optim se efectueaza 2-3 sedinte.

Avantajele metodei:

- tratamentul se face cu anestezie locala

- nu necesita timp de recuperare

- produsul injectabil este complet natural si sigur, nu produce alergii sau reactii secundare din partea organismului (fiind un produs propriu)

- se poate asocia si cu alte proceduri estetice, inclusiv in combinatie cu aminoacizi si acid hialuronic sau cu grefa proprie de grasime, pentru un aspect mai tanar.

- costuri acceptabile.

Dezavantajul metodei: disconfortul unei mici recoltari sangvine (asemanator prelevarii analizelor de sange).

Terapia combinata ADIPOLASER REJUVENATION si PRP are rezultate remarcabile in tratamentul intineririi fetei si gatului, facilitand vindecarea si regenerarea tisulara.

N.R. (59 ani) ADIPOLASER REJUVENATION + PRP


Profesor Asociat Dr Dana Jianu
Medic primar chirurgie plastica - estetica
Doctor in stiinte medicale

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.