Setari Cookie-uri

Balsamul bio cu ricin si cocos ingrijeste parul cu delicatete

De ce am alege un balsam bio pentru parul nostru?

Pentru ca ingredientele pe care le are in compozitie sunt 100% naturale, iar acest lucru va face ca firul de par sa fie mult mai hidratat si revitalizat. Este ideal sa alegi un balsam organic cu ulei de ricin, cocos si vitamin E, astfel incat sa te lauzi cu un par frumos si bine intretinut.

Este foarte important ca pe timp de vara sa acorzi o atentie deosebita ingrijirii parului. Razele soarelui si apa marii, atunci cand esti la plaja, il pot afecta, asadar nu ocoli un balsam organic, ale carui ingrediente sunt 100% naturale. Cel pe care ti-l recomand este balsamul de par cu apa de izvor, uleiuri bio de ricin si cocos, emulsifianti in cantitate foarte mica si provitamina B5.

Foto interior si prima pagina: DepositPhotos.com

Dintr-un astfel de balsam nu lipsesc acidul lactic si vitamin E, precum si uleiul esential de lamaie si portocale. Este foarte important ca inainte de samponare sa folosesti o masca pentru par cu galbenus de ou si ulei de masline, pentru ca astfel nu te vei mai confrunta cu alopecia sau cu deshidratarea firului de par.

Citește și:

Peste toate, uleiul de Cocos, BIO are o afinitate deosebit de buna cu firul de par si in mod special bun pentru masti sau alte preparate pentru intretinerea podoabei capilare. Este foarte bogat in antioxidanti si deosebit de hranitor pentru firul de par.

Asa cum am amintit mai sus, acest balsam bio contine si ulei de ricin, un ingredient care ajuta chiar si impotriva matretii. Vitalizeaza si intareste firul de par de la radacina, iar scalpul devine mult mai sanatos. Rolul provitaminei B5 este de a regenera si de a hidrata, iar uleiurile esentiale sunt tonice, relaxante, decongestionante.

Balsamul bio cu ricin si cocos este un adevarat ajutor pentru parul uscat sau pentru parul normal, iar termenul de valabilitate este de trei luni de la deschidere, asta pentru ca nu contine parabeni sau conservanti.

Articol scris de Madalina Racorean, www.ecotrend.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.