Setari Cookie-uri

Lamaia, miracolul naturii: De la vopsea de par naturala la lotiune tonica

Atunci cand viata iti da lamai, nu le tine doar pentru limonada!

6. Ce pistrui?

Asa cum indeparteaza petele de oja de pe ungii, sucul de lamaie ajuta la estomparea pistruilor sau a petelor de pe fata. Tot ce ai de facut este sa storci o lamaie si sa tamponezi usor zonele afectate.

7. Petele de pe haine

Pentru a scapa de petele dificile de pe haine, nu trebuie sa cheltui foarte mult bani pe produsele care promit indepartarea petelor ca prin farmec si nu fac decat sa deterioreze tesaturile. Ai nevoie doar de un pumn de sare amestecat bine cu suc de lamaie pana cand obtii o pasta cu care sa freci usor pata. Daca trebuie sa cureti tesaturi delicate, nu ai nevoie de sare.

8. Tratament anti-matreata

Nu doar ca previne aparitia ei dar o si trateaza. Maseaza sucul pe suprafata scalpului, lasa-l sa actioneze 10 minute apoi clateste.

9. Stralucire pentru metale

Taie o jumatate de lamaie si preseaza in sare. Astfel vei obtine “sapunul” ideal pentru a curata obiectele din alama, otel si cupru. Foloseste amestecul pentru a reda stralucirea tacamurilor tale.

Citește și:

10. Body scrub

Pentru a scapa de celulele moarte de pe suprafata pielii si pentru a ajuta sangele sa circule mai bine, amesteca o mana de sare cu suc de lamaie si ulei de masline pana obtii o pasta groasa apoi aplica pe tot corpul cu miscari energice.

sursa foto prima pagina shutterstock lamai pe fundal de lemn

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.