Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Super-Femei sau Femei cu super puteri

Sunt fiice. Sunt surori. Sunt mame. Sunt sotii. Sunt prietene. Sunt femeile de langa noi. Au griji. Au treburi. Au un job. Si mai au 24 de ore sa le puna pe toate la punct.

Se trezesc in fiecare dimineata in fata aceleiasi linii de start, dar cursa si obstacolele ei se schimba mai des decat isi schimba ele pantofii, coafura sau culoarea ojei. Daca azi e patinaj viteza, printre cumparaturi, rapoarte si vase, maine poate fi saritura in inaltime, in care trebuie sa orneze cel mai frumos tort pentru a se ridica la standardele celui mai aprig juriu de scoala primara. Mai poate fi o cursa de slalom, printre cafeaua cu prietenele, intalnirea cu seful si ridicarea celui mic de la gradi. Sau o proba de tir, in care trebuie sa nimereasca tinuta perfecta, pentru o cina perfecta, cu familia perfecta. Nicio grija. O sa termine si de data asta pe podium. De ce? pentru ca femeile de langa noi sunt femei cu super puteri.

Sigur cunosti si tu o mama cu super puterea rabdarii, care impleteste cele mai frumoase codite in parul fiicei sale, chiar si dupa zece ore de munca. Sau o prietena, studenta in ultimul an, care isi imparte timpul cu super puterea generozitatii intre ore de voluntariat si vizite la bunicii de la munte. Sau o sotie, care spune cu super puterea umorului cele mai destepte glume dupa un weekend in care a gatit si a facut curat cat pentru o saptamana intreaga. Ca sa nu mai vorbim despre proaspata mamica, cea cu super puterea atentiei la detalii, activa indiferent de cat de putine ore de somn a avut parte.

Acum pastreaza-ti in minte femeia la care te-ai gandit citind randurile de mai sus si aminteste-ti cand i-ai spus ultima oara: te admir.

Ariel si Indesit A trecut mult timp, asa-i?
Dar sunt oricum doar cuvinte, ea stie deja treaba asta, asa-i? Poate asa e, dar ce te opreste de la a-i spune asta in fiecare zi? Ea nu se opreste niciodata din fuga prin azi. Ea nu ocoleste niciodata un obstacol. Ea nu-si ia niciodata o pauza din a fi super-femeia de langa tine.

Ariel si Indesit au inteles cu cine au de-a face. Cu niste femei deosebite si perfectioniste, cu niste femei inteligente si iubitoare. Cu niste femei care merita sa fie apreciate, laudate si ajutate in fiecare moment, din fiecare zi. Asa cum Indesit recomanda Ariel, Ariel iti recomanda sa ii spui ce inseamna ea pentru tine. Vino pe pagina de Facebook Ariel, intra in aplicatia Super-Femeia Ariel si nominalizeaza o super-femeie de langa tine.


Kudika
26 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.