Setari Cookie-uri

Video: 3 modele de manichiura usor de realizat

Tutorial pentru manichiura eleganta, rapida si de efect

1. Polka dots

Desi pare un model complicat, bulinutele pe unghii se realizeaza foarte usor si intr-un timp foarte scurt.

De asemenea, trasarea unei linii pe diagonala unghiei poate parea dificila. Insa exista un mic truc: foloseste banda adeziva. Taie o bucata de scotch, pune-o pe unghie si preseaza usor.

Apoi ia lacul de baza (pret 33 lei, BeautySpell.ro) si aplica-l pe varfurile unghiilor. Acesta trebuie sa ti le intareasca si sa le protejeze impotriva ruperii sau a petelor cauzate de oja.

Dupa ce s-a uscat, foloseste un lac de unghii negru (pret 16, 99 lei, Oja.ro) si acopera varfurile cu doua straturi subtiri dar lasa-le timp sa se usuce intre cele doua aplicari. Indeparteaza apoi cu grija banda adeziva, insa trebuie sa fii foarte atenta sa nu te manjesti.

Pe un carton, picura putina oja alba (pret 20 lei, BeautySpell.ro) apoi inmoaie in ea instrumentul de punctat (pret 5 lei, Cupio.ro). Poti incerca si cu o scobitoare insa vei avea mai mult de munca.

Citește și:

Pentru un plus de eleganta, poti trasa o linie fina de sclipici argintiu (pret 6 lei, Cupio.ro). Dupa ce s-a uscat totul, aplica un strat protector de lac pentru a-ti asigura rezistenta modelului pe unghii.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.