Setari Cookie-uri

In lipsa de timp: Machiajul pe fuga

Ritualul tau de beauty in cel mai scurt timp posibil

Pentru tenul foarte uscat, trebuie sa folosesti o crema care sa intre repede in piele si sa nu lase la suprafata o pelicula uleioasa (crema hidratanta FPS 25, pret 34 lei, yves-rocher.ro).

In afara de faptul ca va avea un aspect neplacut, va ingreuna aplicarea celorlalte produse cosmetice. Este esential pentru tine sa folosesti o crema hidratanta care sa contina si FPS, chiar si in sezonul rece.

Pentru a scurta timpul necesar unui machiaj, poti sari peste etapa aplicarii fondului de ten cu conditia sa folosesti in loc o pudra minerala (pudra minerala benecos, pret 24, 95 lei, bio-cosmetics.ro). Pentru a intinde si uniformiza produsul, foloseste o pensula groasa insa foarte moale. Insista cu aplicarea in punctele cheie ale fetei, in special pe nas, frunte si barbie.

Urmatorul pas pe care trebuie sa il faci este aplicarea unui fard de pleoape. Pentru un efect intens, mergi pe culorile calde, de pamant. Ca sa iti fie mai usor, achizitioneaza-ti o trusa de farduri cu mai multe nuante. Astfel, poti obtine un efect smokey foarte repede (trusa farduri cu 6 culori, pret 18 lei, cupio.ro)

Citește și:

Aplica o nuanta mai deschisa la colturile exterioare ale ochilor si continua spre exterior cu un ton sau doua mai inchise. Ai grija sa estompezi bine limita dintre culori, astfel incat sa para amestecate intre ele si nu trasate cu rigla.

Alege blush-ul dintr-o paleta cromatica asemanatoare si “sculpteaza-ti” forma pometilor cu degetele. Pentru buze, un gloss transparent sau un ruj cat mai natural sunt mai mult decat suficiente.

Pentru a-ti finaliza machiajul, ai nevoie doar de putin rimel. Ca sa scapi si de aplicarea unui tus, apeleaza la urmatorul truc: deasupra genelor superioare, pune un card de plastic obisnuit apoi da-te cu mascara, asa cum faci in mod normal.

Acesta se va strange usor la baza pleoapei si va intuneca usor privirea, exact cum ar face-o un creion kohl.

foto prima pagina shutterstock femeie cu pensula de machiaj

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.