Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Alunga grija zilelor delicate cu noul Always Ultra!

Grija zilelor delicate este foarte frecventa in randurile femeilor de pretutindeni, iar dorinta lor de a indeparta starile angoasante asociate perioadei menstruale este pe masura ingrijorarilor. Intr-o initiativa lansata pe pagina de Facebook NoiFetele, in luna august, sub forma unui chestionar, Always a aflat ca, dintre toate cele 3291 de respondente, aproape 100% asteapta de la un absorbant pana la 100% protectie, pana la 0% miros neplacut. Promisiunea Always este de a fi alaturi de femei oriunde si oricand, asadar este pregatit sa le ofere acestora intocmai ce isi doresc.

logo always Deloc surprinzator, fetele vor sa aiba parte de o stare excelenta chiar si in zilele dificile, isi doresc sa fie spontane si active alaturi de prietenii lor. Intrebate cand considera ele ca arata cel mai bine, 35% spun ca atunci cand sunt fericite, 35% cand se simt bine cu ele insele si 30% atunci cand sunt apreciate si laudate de cele din jurul lor. In zilele delicate, 40% isi doresc sa beneficieze de libertate de miscare, 35% vor sa aiba aceeasi viata activa ca in restul zilelor, iar 25% si-ar dori sa fie la fel frumoase si de sigure pe ele insele. In ceea ce priveste temerile asociate zilelor de menstra, fetele se tem ca nu se vor simti confortabil, indiferent de cum aleg sa tempereze starea lor neplacuta (53%), ca vor fi irascibile si se vor certa cu prietenii lor (28%) sau ca absorbantul nu le va proteja suficient (19%). In plus, intrebate care sunt reprosurile pe care le primesc de la prietenele lor, acestea au mentionat: faptul ca isi fac griji degeaba (55%), ca sunt dificile (31%), ca nu se intalnesc fel de des ca in restul zilelor (14%).

In zilele delicate, starea de nemultumire, asociata cu un sentiment acut de disconfort, poate crea frustrare si anxietate, cu atat mai mult cu cat organismul este deja vulnerabil. Medicul psiholog Cristiana Haica spune ca „tendinta unor fete este de a se izola, de a limita interactiunile, de a se bucura mai putin de viata, ca si cand ar avea un motiv de nefericire, mimand simptomatologia depresiva.” Teama de a nu se pata sau stresul de a nu emana un miros neplacut sunt tensiuni pe care majoritatea femeilor o are in zilele de menstra, insa acestea pot fi ameliorate si poate chiar indepartate.„Unele persoane sunt foarte ingrijorate, anxioase, obsedate de ideea de a nu se vedea ca sunt la menstruatie, se verifica repetitiv, sunt ingrijorate sa nu miroasa intr-un mod specific. Este de dorit, pe cat posibil, ca fiecare sa sesizeze natura capcanei emotionale in care intra si sa isi tempereze comportamentul astfel incat si aceste zile de manifestare fiziologica a feminitatii sa fie la fel de normale ca celelalte.”, spune Cristiana Haica. Noul Always Ultra, cu capacitatea sa de absorbtie si cu noua tehnologie de neutralizare a mirosului neplacut, inlesneste starea de liniste, asigura protectie si incredere, incurajand spontaneitatea. De altfel, recomandarea medicilor specialisti pentru zilele dificile este implicarea in activitati fizice usoare, socializarea pastrata la cote obisnuite - lucruri care pot ameliora durerile si starea angoasanta.


In ceea ce priveste teama de a nu emana un miros neplacut, medicul ginecolog Viorica Chirita sustine ca „sangele este un mediu excelent de cultura pentru bacterii - in prezenta lui, bacteriile se inmultesc, cresc mai repede si pot emana un miros neplacut; pe de alta parte, nivelele hormonale caracteristice acestor zile contribuie la aparitia acestui miros. Always este un produs ce asigura o igiena totala. Sangele este absorbit rapid, ceea ce scade contactul bacteriilor cu sangele menstrual, iar riscul infectiilor ce pot aparea pe menstra este diminuat.”


Pentru ca intelege nevoia femeilor de a fi confortabile, feminine si spontane, Always este alaturi de ele oriunde si oricand. Noul Always Ultra cu tehnologie ONT (Oder Neutralization Tehnology) asigura pana la 100% protectie impotriva scurgerilor si pana la 0% miros neplacut, printr-un mecanism de control foarte eficient. Combinand protectia cu noua tehnologie de neutralizare a mirosurilor neplacute, noul Always Ultra ofera un maxim de protectie si confort.


Recomandarea Sore Mihalache, ambasadoarea proiectului. „Grijile imi sunt intotdeauna inlaturate prin muzica. Indiferent de starea pe care o am, daca ma asez sa compun sau sa cant o melodie, ma incarc cu energie pozitiva si privesc totul cu optimism. Eu ma exprim prin muzica si, astfel, grijile mele dispar. Este important ca fiecare femeie sa isi gaseasca acel lucru care o face sa se simta bine oricand, chiar si in zilele delicate. ”


Intra si tu pe pagina de Facebook NoiFetele si hai sa stam de vorba ca intre fete!

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.