Setari Cookie-uri

(P)Select Lash - Ser Concentrat pentru Cresterea Genelor

Toate iubim aspectul genelor false, in special al celor puse fir cu fir, insa de curand am incercat o solutie mult mai putin costisitoare, cu un rezultat cel putin la fel de impresionant, insa natural 100%.

De ce sa cheltuiti cel putin 350ron pe lungul si costisitorul proces al genelor false, plus costul intretinerii, cand puteti da rapid, la voi acasa, un aspect ca cel al genelor false, propriilor voastre gene, le protejati si regenerati cu ajutorul Select Lash. Fiti naturale, frumoase si economisiti bani.

Folosit zilnic, cu Select Lash veti obtine cele mai lungi si mai dese gene pe care le-ati avut vreodata. Garantat! Folosit zilnic ca un rimel obisnuit, veti observa ca Select Lash va incepe sa schimbe genele dumneavoastra doar in cateva saptamani. Asteptati 3-4 saptamani si veti observa cum genele se transforma chiar in fata ochiilor dumneavoastra. Select Lash este cel mai puternic si cel mai rapid balsam pentru cresterea genelor de pe piata. Formular noastra speciala care nu contine saruri sau irita ochii, diferentiaza Select Lash de celelalte produse. Select Lash este preferatul purtatoarelor de extensii care observa o rezistenta mai buna si un numar mai mic de gene cazute.

• Formulat de specialisti & testat clinic
• Sigur pentru cei mai sensibili ochi
• Singurul balsam pentru gene care nu irita
• Creste rezistenta naturala a genelor

Prietenii tai vor invidia genele tale mai lungi si mai dese

Nimic nu este mai sexy decat ochi indrazneti si frumosi. Acum, propriile tale gene sunt cele mai de pret accesorii. Cumpara Select Lash astazi si vei obtine in curand gene lungi si bogate, folosind cea mai rapida si calitativa formula pentru cresterea genelor, care a fost preparata vreodata. Cand prietenii tai te vor intreba cum ai obtinut un asemenea rezultat, doar spune-le “Select Lash!”

Gene de 2X mai dese in 1/2 din timp

Select Lash + genele tale scurte si fragile = o schimbare incredibila. Incercati singurul si cel mai important produs cosmetic de acest gen din gama lui. Select Lash va ofera de doua ori mai multe gene in doar jumatate din timp. In fiecare zi vei folosi mai putin rimmel si vei avea obtine aspectul mai unor gene mai dese. Acesta este un stimulator perfect pentru cresterea genelor, si este foarte usor de folosit! Cumpara-l acum!

Testat insistent pentru rezultate sanatoase, comfortabile si naturale

Formulat de specialisti, Stimulatorul Purificat Select Lash este cea mai mare inovatie in stiinta cosmetica. Este cel mai pur si mai putin iritant stimulator si balsam disponibil pe piata- sigur chiar si pentru cei mai sensibili ochi. Incearca cel mai rapid si mai calitativ stimulator de crestere a genelor, comandandu-l acum! Clientii care au comandat Select Lash si doctorii, sunt de acord ca genele tale vor deveni mai lungi si mai bogate ca niciun alt produs existent. Cumpara acum!

Select Lash - Stimulator de crestere a genelor. Sigur. Rapid. Puternic.

Care este secretul genelor mai lungi? Factorul Special de Crestere continut in formula noastra speciala dn Select Lash. Folositi Select Lash in fiecare zi, precum indicat, si veti obtine in doar cateva saptamani gene mai lungi si mai dese. Acesta este cel mai puternic produs pentru lungirea si imbunatatirea genelor. Select Lash nu irita ochii. Rezultate Garantate! Incercati acum!

Ai grija de ochii tai!

Ochii tai sunt cea mai sensibila parte a fetei. De ce ati folosi, adezivi toxici sau rimeluri pline de chimicale langa acestia. Stiti ce se afla in acele "seruri" si "stimulatoare" scumpe care promit gene mai lungi? Cu Stimulatorul Purificat Select Lash, puteti avea incredere ca formula noastra este testata de specialisit, este sigura si eficienta. Luati-va ramas bun de la acele geluri iritante pentru gene. Comanda astazi!

Purtatoare de extensii, aveti grija

Stim ca va plac extensiile dumneavoastra. Cateodata nu vreti sa renuntati la ele. Ceea ce nu va place este numarul mare de gene cazute. Genele cazute nu sunt deloc placute. Cu Select Lash, genele naturale vor deveni mai rezistente si mai puternice. Multe femei care poarta extensii au observat un numar mai mic de gene cazue, si un sprijin mai puternic pentru extensii. Continuati sa folositi extensiile, pastrand in acelasi timp genele naturale puternice si sanatoase, folosind Select Lash!

Ce ingrediente contine Select Lash?

Ulei de ricin, extract de frunze de Camellia sinensis, acid hialuronic, matase hidrolizata, extract din radacina Polygonum Multiflora, arginina, minerale, alte ingrediente din plante.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.