Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Ghid de ingrijire pentru picioare catifelate

Bucura-te de o piele catifelata chiar si in sezonul rece.

In urma cu ceva timp am descoperit cea mai buna metoda de epilare. Este vorba despre Philips Lumea, sistemul de epilare cu lumina intens pulsata, cu ajutorul careia cresterea parului este impiedicata, iar picioarele sunt catifelate si sexy pana la sase saptamani.

Pana la sfarsitul anului, Philips ti-a rezervat multe surprize. La achizitia unui sistem de epilare cu lumina intens pulsata (IPL) Philips Lumea, primesti garantat o geanta de voiaj pentru cosmetice Samsonite. In plus, il poti testa si si tu gratuit. Intra pana pe 31 decembrie pe site-ul www.philipslumea.ro pentru mai multe detalii.

Cel mai important beneficiu – v-am zis ca nu doare?

Si cum suntem in sezonul rece, este timpul sa va prezint prietenul meu de incredere: Philips Lumea. Iarna este anotimpul ideal pentru a incepe tratamentul astfel incat vara sa scapi de grija epilatului si sa iti expui picioarele extrem de fine.

„Philips Lumea foloseste lumina intens pulsata (IPL) - o tehnologie avansata, adaptata pentru utilizarea in intimitatea propriei locuinte. Puterea tehnologiei IPL din noul sistem Philips Lumea, atat timp cat este utilizat cu regularitate, ajuta la inhibarea cresterii parului prin aplicarea de pulsatii delicate de lumina foliculilor de par”, spune medicul specialist dermatolog, Ana Faca. Poti cere si tu sfatul specialistului direct pe philipslumea.ro daca ai intrebari despre produs.

Cum functioneaza?

Philips Lumea aplica pulsatii delicate de lumina, care ajung la radacina firului de par, inhibandu-i astfel cresterea. Folosit cu regularitate, vei avea parte de o piele neteda pana la 6 saptamani, fara iritatii sau fire inestetice crescute sub piele.

Tehnologia IPL folosita de Philips Lumea este derivata din tehnologia saloanelor profesionale, Philips adaptand-o astfel incat tu sa o poti folosi in siguranta la tine acasa, fara alte costuri suplimentare.
Philips Lumea SC2003 are 100.000 de impulsuri, dupa terminarea acestora, lampa aparatului nu se schimba, ci se inlocuieste produsul. Impulsurile asigura insa o medie de 200 de sedinte de epilat IPL (pentru picioare, zona bikini si axile). Ai nevoie in medie de aproximativ 12-15 sedinte in primul an si de 8-12 sedinte in urmatorii ani, produsul fiind o achizitie utila pe termen lung.

Ce trebuie sa stii despre Philips Lumea

Inainte de a folosi Philips Lumea, verifica daca produsul este potrivit culorii pielii si parului tau. Poti afla acest lucru, dar si alte informatii despre produs direct de pe site.

La prima folosire a aparatului, pregateste mai intai pielea, folosind lama de ras in zona pe care doresti sa o tratezi. Este important sa faci acest lucru pentru primele patru sau cinci tratamente. Dupa aceasta, nu mai este necesar deoarece vei observa ca pielea va deveni deja fina, firele de par fiind aproape inexistente.

Philips Lumea actioneaza delicat si este un produs sigur. Pentru zonele sensibile, poti folosi Philips Lumea SC2003 care dispune de un accesoriu special cu filtru dublu pentru fata.

Durata tratamentului variaza in functie de zona corpului: pentru zona axilelor vei avea nevoie de un minut, pentru zona inghinala de patru minute, iar pentru fiecare picior intreg de aproximativ 14 minute.


Kudika
17 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.