Setari Cookie-uri

Exfoliante naturale de top: cum sa-ti exfoliezi eficient pielea

Corpul are nevoie de exfoliere macar o data pe saptamana, asadar e bine sa alegi produse de gen cat mai bune si 100% naturale daca vrei sa afisezi o piele frumoasa si fina.

Este important sa folosesti un buretel din radacina de plante, asa cum este Konjac dar si o crema care are in compozitie sare de la Marea Moarta. Au proprietati de top si pot face minuni!

Foto interior si prima pagina: scub, Shutterstock

Exfoliant pentru corp cu ulei esential de migdale dulci si sare de la Marea Moarta

Exfoliantul pentru corp 100% natural, handmade fabricat dintr-un amestec de sare de la Marea Moarta, spirulina si ulei de migdale dulci, creeaza o senzatie unica. Dupa dus este indicat sa folosesti o astfel de crema sa te bucuri de hidratare intensiva si mai ales sa indepartezi celulele moarte. Sabiocosmetics a adaugat in aceasta crema magneziu, pe langa sarea adusa de la Marea Moarta, ingrediente cu rol antiiinflamator, regenerant ce poate imbunanati fluxul sanguin… Din continutul acestui exfoliant nu lipseste nici spirulina, un bun protector al pielii de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Citește și:

Uleiul de migdale dulci furnizeaza pielii vitamine (sursa importanta de vitamina E), minerale (magneziu, calciu) si nu in ultimul rand acizi grasi esentiali, cu rol revitalizant. La toate acestea se adauga uleiul esential de menta, un adevarat tonic ce va lasa pielea catifelata si parfumata delicat. De asemenea, este foarte important ca dintr-un astfel de exfoliant sa nu lipseasca nici vitamina E, cu rol antioxidant si protector celular, activ antiage.

Buretelul Konjac 100% natural, folosit cu argila, pentru o piele sanatoasa!

Cine nu l-a descoperit inca, e timpul sa se bucure de acest buretel foarte prietenos si delicat cu pielea. Poate indeparta foarte usor celulele moarte si obosite. Cel mai important este ca e fabricat handmade din radacini pure, crescute natural, ce echilibreaza aciditatea impurtitatilor si uleiurilor din piele. Important este sa il folosesti cu argila pentru infrumusetare, fie ca e rosie, verde sau alba. O alegi in functie de tenul tau si tipul pielii tale!

Citește și:

Important de stiut ca dupa ce te rasfeti cu buretul de corp Konjac, nu veti avea nicio senzatie de uscaciune. Procedeul este foarte simplu-pe burete se adauga o lingura generoasa de argila, pentru ingrijire bogata in minerale si pentru o curatare profunda. Argila roşie curata straturile de celule moarte, keratinizate si accelereaza procesul de regenerare. Argila alba este pentru tenul mix, iar argila verde va reusi sa readuca la parametri normali tenul gras au cel cu probleme acneice. De asemenea, masajul cu buretele Konjac si argila, de orice tip ar fi ea, va imbunatati circulaţia sangelui, va da pielii un aspect de radiere si de hidratare si va reduce aparitia ridurilor si a capilarelor sparte.

Important de stiu despre buretelul Konjac

Este foarte important ca inainte de utilizare sa pui buretelul in apa calda. Maseaza usor fata si corpul cu miscari circulare, pentru a exfolia celulele moarte ale pielii, si pentru a curata profund. Masajul va stimula epiderma obosita si in acelasi timp o va revigora

Citește și:

Un articol de Madalina Racorean

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.