Setari Cookie-uri

Top 5 trenduri in manichiura anului 2014

Modelele de unghii sunt din ce in ce mai avansate si din ce in ce mai diversificate. Noile tendinte poate ca va uimesc sau poate ca nu, dar acestea sunt cele mai in voga modele ale anului 2014!

Intotdeauna unghiile au fost primul lucru care mi-a atras privirea si atentia atunci cand aveam sa cunosc o persoana si nu numai. Obisnuiesc sa analizez acest aspect la cei din jurul meu si mai ales la barbati pentru ca ei sunt cei care neglijeaza acest detaliu mai mult decat femeile.

Mi se pare ca unghiile arata cel mai repede cat de igienica si ingrijita este o persoana. Din punctul meu de vedere unghiile curate arata cel mai bine si sunt cea mai de pret carte de vizita a fiecaruia dintre noi.
Trendurile in ceea ce priveste nuanteje de oje, formele unghiei, tipul de manichiura vin si pleaca, insa trendul care nu dispare niciodata este acela de a avea tot timpul unghiile ingirjite si o manichiura impecabila indiferent de complexitatea acesteia.

Iata care sunt tenditele pentru manichiura noului an:

Clasic black

foto portret fata sursa shutterstock

Citește și:

Manichiura neagra nu se va demoda niciodata. Fie ca o adaptam la noile tendinte sau la noile forme de unghii care se poarta in acest an, oja neagra are locul ei bine definit in trendurile manichiurii.
Cand esti in pana de idei si nu stii cum sa iti mai faci unghiile de data asta, alege o oja neagra mata sau lucioasa si nu ai cum sa dai gres.

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.