Setari Cookie-uri

VIDEO: Cum sa faci o impletitura tip cascada

Cu un simplu tutorial si tu poti avea cele mai frumoase impletituri fara sa cheltui banii la saloanele de infrumusetare.

Noi femeile am vrea sa avem cate o coafura diferita in fiecare zi. Sa o asortam cu tinuta, sau sa ne surprindem colegii de la birou, sa ne impresionam iubitul sau pur si simplu pentru ca vrem sa ne simtim bine si admirate.

In ultimul timp au luat amploare impletiturile speciale, complicate, deosebite care sa iti puna in valoare podoaba capilara si care sa iti ofere un look chic si proaspat de fiecare data cand iesi din casa.

De la impletiturile simple si usor de realizat pana la impletiturile sofisticate nu sunt decat cativa pasi de urmat si coafura ta devine una impresionanta.

Se spune ca acest trend in ceea ce priveste coafurile realizate din impletituri vine din Rusia de unde si denumirea de impletituri rusesti.

Astazi iti vom arata cum sa iit faci singura o impletitura tip cascada.

Aveti nevoie de:

- o perie de par

- un piaptan

- agrafe simple

Citește și:

- un elastec transparent

- fixativ

Piaptana parul bine cu ajutorul periei si aranjeaza cararea intr-o parte pentru ca efectul sa fie unul surprinzator. Ia o suvita generoasa din partea in care ai mai mult par si imparte-o in trei suvite mai subtiri. Incepe ca si cum ai impleti o coada in mod normal. Apoi ia cate o suvita din partea de sus si lasa una din partea de jos sa pice precum o cascada.

La final impleteste coada pana la varfuri, prinde-o cu un elastec si apoi fixeaz-o cu agrafe.

Pentru mai multe detalii urmareste tutorialul de mai jos.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.