Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Alina Brailescu, un make-up artist pasionat de frumusete

Sunt Alina Brailescu, trainer la ABA MAKE-UP ACADEMY, si cred in frumusetea fiecarei femei. Aceasta scoala de machiaj reprezinta proiectul meu de suflet caruia ii dedic cea mai mare parte a timpului.

Sunt Alina Brailescu, trainer la ABA MAKE-UP ACADEMY, si cred in frumusetea fiecarei femei. Aceasta scoala de machiaj reprezinta proiectul meu de suflet caruia ii dedic cea mai mare parte a timpului.

Fie ca vrei doar sa stii ce anume te avantajeaza, ce culori sa folosesti pentru a-ti pune trasaturile in evidenta si tehnicile prin care sa reusesti, fie ca doresti sa iti construiesti o cariera ca make-up artist, eu sunt aici pentru a te sustine. Iti voi da sfaturi, iti voi explica pasii unui machiaj corect si te voi tine la curent cu ce se poarta in functie de sezon.

Admir frumusetea naturala. Nu sunt adepta incarcarii tenului cu multe produse si am reteta unui machiaj care iti evidentiaza frumusetea in cativa pasi simpli, realizati in doar zece minute. Este posibil!

In cadrul scolii de machiaj impartasesc din experienta mea tuturor celor care doresc sa invete cum sa se machieze.

Cursurile se desfasoara pe parcursul a 12 sedinte. Acestea au loc o data pe saptamana, incepand cu ora 18.30. Temele sunt atent selectate pentru a raspunde tuturor nevoilor pe care le avem atunci cand vorbim despre machiaj.

Cu o bogata experienta in formarea make-up artistilor, scoala de machiaj ABA isi deschide usile pentru o noua grupa de studente, oferindu-le acestora indrumarea de care au nevoie. Aici intri in colorata lume a make-up-ului dezvaluindu-ti toate secretele artei care pune cel mai mult in valoare atuurile feminine.

Scoala dispune de un spatiu special amenajat, de produse cosmetice, de pensule si produse de ingrijirea pielii pentru a asigura participantelor tot confortul. Pentru cele care doresc sa afle mai multe despre ABA MAKE-UP SCHOOL le invit pe site-ul www.abacademy.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.