Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Ce se poarta primavara asta? Ghidul femeii active!

Daca vrei sa fii cu adevarat pregatita pentru primavara asta, atunci trebuie sa ai la indemana Ghidul femeii active, creat de Always special pentru tine!

Vei regasi in ghid informatii utile si concrete pentru tine, recomandari sau sfaturi pe teme precum sanatatea intima si a pielii, alimentatie sanatoasa, dezvoltare personala, sport sau consiliere pentru cariera, stil si feminitate. Printre specialistii care au redactat acest material se numara Oana Cuzino, Mihaela Bilic si Laura Cosoi.

Oana Cuzino: „E important sa te poti pune in valoare, deci trebuie sa fii informata corect si complet cu privire la sanatatea si frumusetea ta. Alaturi de Always, am creat acest ghid al femeii active in care vei gasi indrumari scrise cu prietenie, cu intelegere si cu respect fata de feminitatea ta. Si pentru ca esti o femeie activa si moderna, Always te sustine, oferindu-ti siguranta si confort, pentru ca tu sa te poti bucura de toate provocarile zilnice.″

Gaseste mai jos doar cateva interventii din ghid! Te invitam sa il descarci de pe pagina de Facebook NoiFetele ca sa afli cat mai multe despre sanatatea si feminitatea ta! Si nu uita sa participi la discutia de pe Facebook, folosind hashtagul #fiiactiva

Specialistii care au redactat ghidul sunt: Oana Cuzino (medic primar geriatru si ambasadoarea campaniei), Mihaela Bilic (medic nutritionist), Iulia Bertea (consultant pentru cariera), Alis Anagnostakis (trainer si coach), Laura Cosoi (artista), Daniela Iliescu (fitness trainer), Dana Paraschiv (medic ginecolog) si Alina Cascaval (medic dermatolog). Pentru acest material, am folosit recomandarile Danei Paraschiv, ale Alinei Casaval si ale Danielei Iliescu.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.