Setari Cookie-uri

Noile creme hidratante

Pielea este un strat protector ce pastreaza hidratarea in interiorul ei si factorii agresivi precum poluarea si impuritatile in exterior, contribuind de asemenea la reglarea temperaturii corpului prin transpiratie. Ce rol joaca cremele hidratante in procesele cotidiene ale pielii? Cremele sustin aceste procese, protejand pielea de deshidratare prin substantele hranitoare pe care le contin, imbunatatind astfel textura si fermitatea epidermei. Pielea deshidratata este vulnerabila in fata radiatiilor UV si a radicalilor liberi, aplicarea zilnica a unei creme potrivite devenind astfel un gest esential al infrumusetarii.

Pielea sensibila

Crema intens hidratanta SPF 20 de la Iwostin. Imbunatateste vizibil nivelul de hidratare a pielii. protezeaza impotriva radiatiilor UVA, care accelereaza imbatranirea pielii. Datorita continutului de filtre fotostabile UVA si UVB asigura o protectie eficienta impotriva radiatiilor solare.
Apa termala Herculane spray 200 ml de la Ivatherm, 26,03 lei. Calmeaza si decongestioneaza pielea sensibila. Bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile ( Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg ) pielii si cu o mineralitate medie ( 2500 mg/l ), izotonica, respecta echilibrul osmotic al pielii si integritatea celulara. Detine remarcante proprietati antiinflamatoare si cicatrizante care o recomanda in urmatoarele indicatii: piele sensibila si hiperreactiva, piele imbatranita, eritem solar, reactii alergice, acnee, eczeme, prurit, dupa epilare, demachiere sau ras.
Crema semigrasa de la Iwostin. Limiteaza pierderea transepidermica de apa, imbunatatind nivelul de hidratare a pileii. Imbunatateste conditia generala a pielii si ajuta la functionarea corecta a barierei epidermice.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.