Setari Cookie-uri

Noile creme hidratante

Pielea este un strat protector ce pastreaza hidratarea in interiorul ei si factorii agresivi precum poluarea si impuritatile in exterior, contribuind de asemenea la reglarea temperaturii corpului prin transpiratie. Ce rol joaca cremele hidratante in procesele cotidiene ale pielii? Cremele sustin aceste procese, protejand pielea de deshidratare prin substantele hranitoare pe care le contin, imbunatatind astfel textura si fermitatea epidermei. Pielea deshidratata este vulnerabila in fata radiatiilor UV si a radicalilor liberi, aplicarea zilnica a unei creme potrivite devenind astfel un gest esential al infrumusetarii.

Pielea uscata

Ivahidra+ de la Ivatherm, 52,06 lei. Crema puternic hidratanta pentru piele sensibila, uscata si foarte uscata din cauze diverse: piele uscata constitutional (xeroza, atopie) sau patologic (ihtioza, hiperkeratoza), piele uscata in urma tratamentului dermatologic sau a conditiilor climaterice excesive (vant, soare, frig), pentru copii si adulti.
Efectul hidratant intens este aigurat de Aquaphyline ( extract de panselute salbatice ) prin doua mecanisme: ameliorarea circulatiei apei din profunzime spre suprafata gratie tehnologiei Aquaporine si imbunatatirea capacitatii de fixare a apei in epiderm prin favorizarea reinnoirii acidului hialuronic.
Asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate. In acelasi timp are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian. Calmeaza senzatia de discomfort prin actiunea ingredientilor activi cu efect calmant.
Crema nutritiva pentru noapte de la Iwostin. Recomandata pentru eliminarea si netezirea ridurilor si petelor rezultate din imbatranirea pielii si ca urmarea a factorilor externi, precum radiatiile UV.
Crema hidratanta Hydraphase de la La Roche-Posay, 39,99 lei. Hydraphase Riche este o crema rehidratanta cu efect intens si prelungit pentru ten uscat si sensibil.
Crema UltraLift Intensiv Piele Uscata de la Garnier, 29,99 lei.
Apa termala Iwostin
. Completeaza toaleta zilnica a pielii foarte delicate si sensibile. Se recomanda pentru ingrijirea pielii cu tendinte la alergii. Datorita continutului de ioni de calciu si acid boric are o actiune astringenta si antiinflamatoare delicata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.