Setari Cookie-uri

Unde ne pensam?

Iata povestea experientelor mele

Sursa: blogul Oanei

Sunt obsedata de sprancene. Imi pare ca acestea pot schimba cu totul infatisarea unei femei. In egala masura, pensatul este probabil cea mai simpla si mai accesibila metoda de a-ti schimba look-ul. Desigur, asta daca dai peste cine trebuie atunci cand treci pragul salonului. Eu am sprancene groase, stufoase, care cresc super repede, deci imi permit sa fac tot soiul de experimente cu ele. Am testat asadar cam toti pensatorii celebrii despre care am auzit in Bucuresti si sunt dispusa sa mai testez daca aveti recomandari calduroase.

Pana una alta, iata povestea experientelor mele:

1. Ella

La Ella am ajuns in urma unei documentari ample. Voiam sprancene perfecte pentru ziua cea mare si am ajuns la salonul Ella Style dupa ce am gasit pe net o recomandare calduroasa din partea Adelei Sirghie. Ella face minuni din prima - in sensul ca oricat de cheala ai ajunge la ea, tot scoate o forma interesanta din sprancenele tale. Am fost multumita din prima secunda in care i-am trecut pragul si am mers la ea vreme de un an, inclusiv inainte si dupa nunta. Am renuntat apoi fiindca locatia mi-era peste mana si nu mai aveam timp sa ajung. In plus, simteam ca pensatul "tip Ella" nu rezista prea mult (este de asteptat, Ella sculpteaza o forma noua in spranceana iar daca ai o viteza de crestere a parului cum am eu, este obligatoriu sa respecti forma naturala) iar in pozele de nunta paream putin mirata (vezi foto ). Sau poate pur si simplu intrasem eu intr-o faza in care tineam mortis sa fiu cat mai naturala. Una peste alta, o recomand calduros pe Ella pentru o schimbare de look spectaculoasa.

Citește și:

2. Anastasia Soare

pauna La salonul Anastasiei Soare am ajuns dupa nastere - cand aratam inca fix ca o bulinuta si simteam nevoia sa fac ceva pentru a parea mai frumoasa. Am ramas clienta fidela vreme indelungata in ciuda pretului piperat. Pensatul de la saloanele Anastasia Soare este standard. Ti se da forma dupa un sablon, esti epilata cu ceara in jur si finisata cu penseta. Rezultatul este unul foarte bun (vezi foto) - o forma naturala, foarte placuta, care rezista in timp.

3. IBrows - Darius Stanese

Pe Darius il recomand acelora dintre voi care isi doresc o forma naturala a sprancenelor. Este extrem de atent si tipicar (asteptati-va ca pensatul sa dureze ceva) si respecta forma naturala a sprancenei. Tocmai de aceea nu veti vedea vreo schimbare majora in urma pensatului ci un aspect curat, ingrijit, elegant.

4. Maria Pauna - Make up your mind

La salonul Mariei Pauna m-am dus ca la pomul laudat. Din pacate, n-am fost data pe spate cu nimic. Am avut parte de un pensat normal (e adevarat, nu unul prost, ceea ce e deja un mare plus) la un pret cam piperat. La intretinere, am fost pensata de asistenta Mariei Pauna si am fost ceva mai incantata pentru ca aceasta mi-a lasat spranceneele ceva mai groase, in vreme ce prima le cam subtisase. Nu as putea spune ca experienta a fost una neplacuta, insa nu am revenit la salon.

Citește și:

Foto prima pagina: pensat, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.