Setari Cookie-uri

Nuca de cocos: 5 beneficii pentru frumusetea ta

Nuca de cocos: rasfat pentru frumusetea ta!

Nuca de cocos este considerata un nou elixir al frumusetii si toata lumea o foloseste. Pe langa beneficiile pe care le are asupra sanatatii, nuca de cocos este folosita si pentru diversele ritualuri de infrumusetare sau relaxare.

Care sunt cele mai importante cinci beneficii pentru frumusetea ta?

foto: nuca de cocos, Shutterstock

1. Hidrateaza pielea

Mai ales in lunile caniculare de vara atat pielea noastra cat si organismal au nevoie de o hidratare continua. Nu este suficient sa bem apa ci trebuie sa adaugam si ceva nutrienti pentru ca hidratarea sa fie corecta si completa. Pentru organism putem consuma apa de cocos care este foarte hranitoare, iar pentru piele, uleiul de cocos face minuni.

2. Intinereste pielea

Se spune ca apa de cocos iti face pielea sa arate mai tanara si sa vibreze de luminozitate, sa exprime tinerete prin fiecare por si sa straluceasca. In acelasi timp, apa de cocos elimina toxinele si contribuie la o mai buna functionare a organismului.

Citește și:

3. Purifica organismul

Datorita proprietatilor sale si a continutului de compusi activi, apa de cocos are capacitatea de a elimina toxinele din organism si de a-l hrani in acelasi timp pentru o mai buna hidratare si o mai buna functionare. Consumul regulat de apa de cocos are o multime de efecte benefice asupra organismului.

4. Are efect antibacterian

Uleiul de cocos contine acid lauric care are proprietatea de a ucide bacteriile daunatoare, ciupercile si virusii. Un consum moderat de ulei de cocos poate trata afectiuni precum candidoza si poate contribui la o buna functionare a organismului.

5. Hraneste pielea

Nu este suficient ca pielea noastra sa fie hidratata, ea trebuie sa fie si hranita. Daca hidratarea se face printr-un consum optim de lichide pe zi, pentru procesul de hranire este nevoie de mult mai mult. Uleiul de cocos sau untul de cocos sunt aliatele noastre in ceea ce priveste hranirea pielii pentru ca printr-o simpla aplicare aceste ingrediente ofera nutrientii necesari pentru o piele sanatoasa si frumoasa.

Citește și:

foto prima pagina: nuca de cocos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.