Setari Cookie-uri

S.O.S.! Expunerea la soare

Vara inseamna distractie, plaja si muuult soare. Pentru ca ne dorim sa obtinem un bronz uniform, aramiu, prelungim uneori expunerea la soare mai mult decat e permis. Dar ce facem cu iritatiile si petele pigmentare inestetice?

Specialistii GETT’S Salons ne ofera 3 sfaturi de ajutor pentru a salva pielea si tenul dupa o vacanta insorita.

Foto interior si prima pagina: expunerea la soare, Shutterstock

1. Lotiunile calmante. “Sunt primele produse pe care trebuie sa le avem in vedere dupa o expunere la soare. Chiar daca pielea nu prezinta semne acute de iritare, e indicat sa aplicam o lotiune care sa contina biocimetina, apa termala, polioli (acestia atrag apa si o pastreaza in piele) si excipienti volatili, pentru prospetime. Biocimetina compenseaza deficitul elementelor esentiale pielii, iar apa termala are o actiune calmanta care reduce iritatiile.” ne recomanda specialistii in cosmetic GETT’S.

2. Peeling, peeling si iar peeling. Pentru pastrarea unui bronz frumos si sanatos recomandam o sedinta pe luna de peeling biologic corporal si facial care permite o cheratinizare profunda a epidermei dar in acelasi timp pastrarea bronzului dupa care intretinem tesuturile cu creme bazate pe vitamin aC.

Citește și:

3. Scapa de pete! Daca ne imbogatim, totusi, cu cateva pete cauzate de soare, rezolvarea o gasiti in saloanele profesionale ajutorul tratamentelor de exfoliere, depigmentare care ajuta tesutul sa se regenereze, dezvaluind celule noi. O solutie la indemana sunt si cremele cu colagen si acid hyaluronic.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.