Setari Cookie-uri

Manichiura de poveste: Modele pentru unghiile de Craciun

Tu cum iti pictezi unghiile de sarbatori?

Rosu aprins

foto: glob de craciun, Shutterstock

Unghiile rosii nu lipsesc niciodata din alegerile privitoare la manichiura pentru perioada sarbatorilor. Daca straiele mosului sunt rosii, optam si noi pentru o mainichiura in ton. In plus, unghiile rosii sunt intotdeaun o alegere inspirata.

Praf de stele

foto: manichiura stralucitoare, Shutterstock

Craciunul inseamna stralucire, iar unghiile noastre trebuie sa fie si ele in ton cu magia sarbatorilor. Aceasta manichiura este foarte usor de realizat. Ai nevoie de sclipici auriu si rosu sub forma de pudra pe care sa il presari pe varful unghiilor.

French inzapezit

foto: manichiura de craciun, Shutterstock

French-ul este intotdeauna o alegere eleganta, dar de sarbatori putem improviza si putem modifica un pic clasicul french, transformandu-l intr-unul parca inzapezit. Ai nevoie de un buretel cu porii mai mari pe care sa il inmoi in oja alba si apoi sa tapotezi varful unghiilor.

Citește și:

Fulgi de nea

foto: fulg de nea, Shutterstock

Si ce alt insemn mai frumos pentru o iarna magica decat un fulg de nea stralucitor? Pentru aceasta manichiura ai nevoie de o oja albastra, una cu sclipici argintiu, una alba si cateva abtibilduri speciale pentru unghii.

Inspiratie de gheata

foto: manichiura albastra, Shutterstock

Pentru cele care vor sa aiba parte de o manichiura mai complexa, recomand acest model special realizat cu tonuri de albastru si sclipici argintiu. Pentru un plus de magie, nu uita de stelute.

Spiridusul vesel

foto: manichiura colorata, Shutterstock

Daca nu te-ai hotarat ce manichiura sa alegi pentru sarbatori, cred ca aceasta este cea mai buna solutie. Picteaza-ti unghiile in mai multe culori, exact ca in imagine, si cu siguranta sarbatorile tale vor fi mai vesele.

French reinterpretat

foto: unghii frumoase,Shutterstock

Citește și:

Daca mai devreme am realizat un french inzapezit, acum va ofer o alta alternativa, un french rosu cu mici fulgi de nea pentru un plus de stralucire.

Omuletii de zapada

foto: manichiura deosebita, Shutterstock

Acest model de unghii se realizeaza foaret usor. Ai nevoie de o oja rosie si de abtibilduri in forma de omuleti de zapada (poti sa optezi si pentru reni, braduti sau globulete).

Mov stralucitor

foto: maichiura mov, Shutterstock

Movul nu se regaseste printre culorile craciunului, insa am descoperit un model de manichiura foarte frumos pe care am hotarat sa il impart cu voi. Degradeul este intr-adevar special, iar atingerile sclipitoare dau un plus de eleganta unghiilor.

Foto prima pagina: imagine de craciun, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.